Ostali prijevoznici i agencije u Dubrovniku

Autor dulib, Studeni 24, 2007, 16:07:12

travego 580

Sportski rečeno "zimski prelazni rok sezona 2010/11"u Dubrovniku bio je sve samo ne miran.Po prvi put vjerovatno u povjesti Dubrovačkog turizma i agencije Atlas u sezonu ulazimo bez svih ili skoro svih autobusa u vlasništvu Atlasa(ostale samo setre četvorke a i za njih se priča da su prodane).Starije autobuse su preuzeli bivši vozači Atlasa a neki su busevi završili kod Du privatnika kao kompezacija(Hrvatska realnost >hammer<) za već odrađeni posao.

Noviteti su

Averto prijevoz d.o.o         Eurobus AV 120 DU 605 FD ex  DU 536 DP vito tours ex MS tours  ex Najam Rota,ex Korčula promet ex general turist -novi u poslu
Prijevoz putnika Biadžija   Neoplan N116H DU 959 ES ex Najam Rota ex Boban Split  - Novi u poslu
Prijevoz putnika Eni           Setra S315HD    DU 757 FD ex DU 600 DP ex Ela tours- Novi u poslu
M a n Tours                       Setra S 315 HDH DU 600 MT ex BJ 300 DU ex Molnar Bjelovar- Novi u poslu sa velikim autobusima dosad imao sprintere.
Najam Rota                       Iveco Euroclass HD  DU 385 FD ex ST 651 ST  ex Posa Split
Transporti Đuraš               Setra S315 HD DU 0016 MK ex DU 351 AC ex Atlas
                                        Setra S211 HD DU 0017 MK ex Atlas
Ames D.o.o                       Setra S315 HD DU 669 FD ex Atlas
Ela Tours                          Setra S315 HD  još nema tablice  uvoz Njemačka
Pulsar                               Setra S315HD   DUxxx xx  ex DU 352 AC ex Atlas
Palma travel                     Setra S 315HDH DU 100 EF dosad zlatna sad Bjela
Vito Tours                         Setra S315HDH DU 121 FD ex ZG 7566 AP ex ZM Horvatić

miky

Pulsar  DU323-FE
ELA      DU600-DP (99% jer je digao taj broj sa prodane)
Bronzan????PLAVA GTHD.....
Radišić bijela 315GTHD...

travego 580

Citat: miky  u Veljača 18, 2011, 23:44:11
Bronzan????PLAVA GTHD.....
Radišić bijela 315GTHD...

Radišićeva je još cjela koda je još uvjek od Luje,a Bronzanova je još na hercovim tablama

miky

Bronzan je svoju preregistrirao na DU tablice, komplatno lakirao u istu boju samo malo svjetliju i onda još nalijepio sliku Čilipa koja lijepo izgleda...

miky

Stigao TRAVEGO od Happy Toursa sa prigodnim tablicama DU111-HT (ja sam mislio da je Hrvatski telekom, ali sam kasnije vidio vozača)...

Tomek

Koliko sad ima Travega u Dubrovniku izuzev onih Autohercovih?

I da, netko je kupio Setru 415GTHD iz Slovenije rabljenu, pa bih molio naše dubrovačke forumaše da nađu krivca  :D

miky

Platanus d.o.o. iz Trstenoga, Dario Trojanović...

manoplan

Jučer je kod Mladosti bio ovaj prekrasni Sprinter. Ako sam dobro zapamtio, na njemu je pisalo Delfin.
Molim Dubrovčane da me isprave ako sam u krivu i da napišu ako postoji još nešto od voznog parka.

arsenal

Evo od mene par Dubrovcana ovih dana u Kotoru.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

nidi

Citat: manoplan  u Svibanj 15, 2011, 10:55:39
Jučer je kod Mladosti bio ovaj prekrasni Sprinter. Ako sam dobro zapamtio, na njemu je pisalo Delfin.
Molim Dubrovčane da me isprave ako sam u krivu i da napišu ako postoji još nešto od voznog parka.

Imaju još jednog opel vivara 8 sjedala iste boje kao ovaj sprinter.
*****  V     O      L       V       O   *****

actros

(zasad ga stavljam ovdje, jer o ovom prijevozniku nemogu pronači ništa)
OBAD PROMET, Ivica Obad
MB Sprinter DU-690-FL

miky

actros

"My way" Mlini

nekvalitetom slike nadmašio sam samog sebe ;D ako ga već imamo, slobodno ga maknite

shef

Pitanje...što je s ovim njuškala:

ex Boban i ex Najam Rota, prodaje ga netko iz Stona kome je adresa u gradskoj knjižnici  ???
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tomekk

Bio je kod Bijađije, sad dal je još...Ima tema na forumu  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga