Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

To je onaj od AM tourista. A pazi ne sumnjam ja u tehnicku ispravnost busa, nego u udobnost. Nije bas lipo vozit se starim busom koji puse i klapa na sve strane sest sati po autoputu. Ista stvar i s Barbijem
Medjutim, imaju puno linija i puno biseva pa jednostavno fali buseva. Sto puta smo rekli da vozni park treba kompletnu obnovu, al to je lakse rec nego platit. A taj od Livnobusa MISLIM da je za dijelove samo.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

mate

Vjerojatno je to kolega mislio, nekadasnja firma iz SB - GM Tours...Jos kad se na sve to nadoda, da on nije sigurno godinu i po-dvije nista vozio vec je samo stajao, njega treba ostaviti na nekom lokalu a ne slati na duze linije

Tlimfocit

Da da to je taj ;) Mate upravo sam na to ciljao, lokal da, al linija od 500+ kilometara nikako.

BlablaPricasBezVeze

Citat: Tlimfocit  u Kolovoz 05, 2013, 09:39:12
Da da to je taj ;) Mate upravo sam na to ciljao, lokal da, al linija od 500+ kilometara nikako.

Malo ste se svi razvezali oko toga da ne bih neki busevi trebali vozit duže linije , kao da nebi to firma volila da mogu sve sa novijima pokrivat ?!?

Znate kako kažu : "Dala bi majka da ima sine" !

Tlimfocit

Jucer i iz Du prema Zg i iz Zg prema Du isla po dva puna busa. I dnevne i nocne linije.

simun101

E ekipa poz ja se evo novi prikljucija ode.. Ugl stalno san u busu na relaciji Split-Metković, prije san non stop isa sa Promet Ma to je katastrofa teska, stalno staju, liju gorivo po po ure u Ma minjaju buseve, laalala.. sada san prisa na globtour zakon je ne staje nigdi piči autoceston, a sinoc san dosa sa volvon barbi iz metkovica do st za 2 sata s time da je bilo u busu 25 ljudi koji nisu imali di sist, a bus je kanta suska, skace al ide uz vrgorac ko lud, i na autocesti tako brutalno da je to strasno...

Tlimfocit

Taj famozni AV120 danas ispred mene ostao u kvaru na semaforu u Splitu tek sto je krenio za Mostar. Ocito su ga uspili osposobiti brzo jer je nastavia put.

klimama

Higer DA-814CF sletio s ceste i prevrnuo se između Tomislavgrada i Posušja - 4 putnika lakše ozlijeđena.
Higer DA-815CF između Šujice i Kupresa sudario se s Renault Meganom. Troje iz Renaulta teže ozlijeđno, a u autobusu od 15 putnika nije nitko ozlijeđen.

ist

Bosnaexpres Doboj

Oni baš ubiše svoje buseve....koliko su samo imali nesreća, veliki broj je uzrokovan divljačkom vožnjom i premorom vozača.

shef

Molim da svoje paušalne ocjene zadržiš za sebe. Postoje inspekcije i prometna policija u obje države. Kako možeš znati da je krivnja vozača?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ist

Tople preporuke svima koji putuju iz Splita za Zagreb da izbjegavaju Panoramabus u 16.55. Otkako su uveli nove linije, taj su polazak povezali s linijom koja u 12.45 kreće iz Dubrovnika. Čitavog ljeta mislim da nisu krenuli na vrijeme više od pet puta, a jučer (četvrtak) kasnili su u dolasku 50 minuta.
Inače, DA-239-CP jezivo škripi u vožnji

Bosnaexpres Doboj

Opet su muljali sa autima.....onog starog Jetlinera iz Švicarske su prebacili u BiH, stavili mu tablice od one krntije ''Starlinera'' koji je ustvari Jetliner. Dakle, očigledno je da su prekucali 'identitet' na ovog švicarca a onu nakazu su vjerovatno isjekli.