Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

mate

sad mogu i potvrditi nagadanja - u Slavonija Bus uskoro stize Starliner star 2,2.5 godine... :)

n5218shd

Karabaja

Nisu to nikakve priče za malu djecu,nego ti dobro pročitaj to što je Mate napisao zato jer je to istina.Poznavajući gazdu Slavonija Busa ne trebamo uopće dovoditi u pitanje hoće li taj starliner doći u Slavonija Bus nego samo hoće li doći ubrzo ili ćemo se još malo morati strpiti!Pa čovjek je u kratko vrijeme kupio 2 nova citylinera i 1(godinu ili dvije)star,a ostatak voznoga parka mu je više nego dobar u što smo se mogli uvjeriti na forumu!!!!SAMO NAPRIJED!!!!!!!Gazda Franjo je izgleda ubacio u 5 brzinu za razliku od našega Ive koji nikako da izbaci iz RIKVERCA-ha,ha,ha

Neo

Ja vjerujem da ce doci Starliner u SLavoniju...
je zakon

mate

ma Starliner stize sigurno...ne znam zasto bi ja to izmislio...eto i Karabaja je to potvrdio,samo on sigurno i vise zna od mene... ;)

Neo

Mate ciji Starliner ce doci prije da li od Slavonije ili od AP Pozega... ;D
je zakon

mate

e...mislim da ce tu bit gusto...moglo bi biti razmak par dana...posto su Starlineri sigurni za obje firme...
e sad tko bude brzi... ;D

n5218shd

Danas na Bregani viđen starliner 2 ,col table.Sad ciji je????

Karabaja

Neo

Citat: n5218shd  u Ožujak 12, 2009, 21:12:50
Danas na Bregani viđen starliner 2 ,col table.Sad ciji je????

Slavonijin garant...Ili mozda Centrotransov. koje je boje bio Starliner...
je zakon

n5218shd

Neo

Nesto ovdje je stima, neko je rekao da je vidjeo bijelog Starlinera na Bregani a u Slavoniju je dosao plavi. A koristim ovu priliku da cestitam Slavoniji mojem najdrazem prevozniku na kupovini nove masine...:)
je zakon

mate

i na stranici Slavonija Busa ima nekoliko slika Starlinera iz garaze...pa evo link za uzivanje u slikama PRVOG STARLINERA U HRVATA... ;)

http://slavonijabus.inet.hr/sb0555ng.html

usput po ovoj stranici se moze zakljuciti da ce mu registracija biti SB-0555-NG

Karabaja

Mate oprosti ali kaže se "PRVOG STARLINERA U HRVATA"!!!!-ipak je prvi u Hrvatskoj!!!
Stay cool!!! 8) 8)

mate

ok...kolega uvazam ispravak netocnog navoda... ;) te sam ispravio u gornjem postu...