Novi Postovi
ZET, Zagreb / Odg: Fotografije iz 2025.
Zadnji post by lovac27 - Danas u 10:43:51Može mi netko ponovno reći, kako se postavi fotografija s mobitela ovdje na forum?
ZET, Zagreb / Odg: Fotografije iz 2025.
Zadnji post by tonkovicmk1 - Danas u 06:41:13Jedna neobična pojava, 83 na 113.(09. srpnja 2025.)
1. 83 -> Jarun;
2. 83 -> Ljubljanica;
Meni osobno najdraže mjesto za slikati, raskrižje ulice Hrgovići i Horvaćanske ceste. : D
1. 83 -> Jarun;

2. 83 -> Ljubljanica;

Meni osobno najdraže mjesto za slikati, raskrižje ulice Hrgovići i Horvaćanske ceste. : D
Autotrans Cres / Odg: Autotrans – novosti
Zadnji post by lussin - Danas u 01:17:29A troosovinac je dobio RI-8423-AA
Prijevoznici E - K / Odg: F & B Tours, Mala Erpenja...
Zadnji post by špijun - Jučer u 22:40:04Ex. Benz Trans, 2008.
Novost je i bijeli tourismo troosovinac, 2017. KR 580 OB
Novost je i bijeli tourismo troosovinac, 2017. KR 580 OB
ZET, Zagreb / Odg: Linije – razno 2025.
Zadnji post by tramvajac 92 - Jučer u 19:15:24Trenutno radi radova na Srebrnjaku, 201 vozi trasom 202, ali ne skreće desno prema Kozjaku nego ravno nastavlja i vraća se na vlastitu trasu na vrhu Srebrnjaka. Naravno, staje na svim stanicama. U praksi to znači da su svi oni uz Laščinsku dobili više polazaka, a iskreno... nikakva usluga. Pa sam mislio o nečemu, kad su već dva busa na 201, zašto ne imati jednu liniju i više polazaka? Naravno, ako ide do Kozjaka, gubi par minuta i više ne može držati krug jedan sat. Ali ima i za to rješenje. Imamo minibus koji više stoji nego što vozi - a to je onaj sa 207, koji, vidi čuda, isto vozi po Laščinskoj, jer logično, nema kuda drugdje. A da malo njoj damo da vozi ljude za Kozjak? Pa i pod cijenu da se doda još polazaka radnim danom, a vikendom da ima dvije smjene.
Čak si mislim da bi mogli imati i interval 20' na 201 da se ne spajaju. Makar u vršnim satima.
Čak si mislim da bi mogli imati i interval 20' na 201 da se ne spajaju. Makar u vršnim satima.
Promet, Split / Odg: Razno (2)
Zadnji post by Paško - Jučer u 17:42:43https://www.24sata.hr/news/popadala-stabla-diljem-splita-promet-paraliziran-ljudi-u-soku-stradala-je-i-konstrukcija-ultre-1061949
Citat:Uslijed iznimno snažnog olujnog nevremena koje je jutros pogodilo područje Splita, značajno je oštećen krov nad našom glavnom radionicom autobusa i centralnim skladištem, pri čemu je došlo i do poplave u više prostorija.
Vjetar je uzrokovao i štete na autobusima, ukupno je oštećeno sedam vozila, i to uslijed udara krhotina, ali i stabala koja su se rušila pod silinom vjetra.
Najveća šteta zabilježena je na navedenom krovištu, čiji je veći dio uslijed udara vjetra odnesen sve do Solinske ulice. Točni iznosi šteta još se utvrđuju i bit će poznati nakon detaljne procjene.
Naglašavamo i da dijelovi krovišta koji su se pojavili u Hercegovčkoj ulici nisu s našeg objekta, već susjednog.
Na kraju, ali i najvažnije je da unatoč razmjerima štete, nismo zabilježili nijednu ozljedu naših djelatnika niti bilo kojeg sudionika u prometu.
ZET, Zagreb / Odg: Neuobičajeni tipovi autob...
Zadnji post by Perokani - Jučer u 17:13:52101 na 102/3
Prijevoznici A - Đ / Odg: Darko trade, Kaštel Stari...
Zadnji post by gorgoroth - Jučer u 17:10:50Opatija
Prijevoznici E - K / Odg: Kalabria turs, Gračanica
Zadnji post by gorgoroth - Jučer u 17:09:26Opatija
Prijevoznici R - Z / Odg: Street Tour, Portorož
Zadnji post by gorgoroth - Jučer u 17:08:21Opatija