Gradska i prigradska stajališta 2

Autor kico101, Studeni 21, 2007, 22:01:20

kico101

Kino ekran nudi mnoge mogucnosti. Vec u ovom prikazu se moze vidjeti koliko redova moze pokriti. Nadam se da ovaj prazni dio dolje nece pokrit reklamama. A vrhunac bi bio kad bi se umjesto ove staticne sheme mogla prikazivati vozila u realnom vremenu ( bez gbr, naravno- to ocekujem doma na kompu 😁 ).
Nazalost, bojim se da ce nasilnici brzo ostetiti ovu osjetljivu opremu, a ovako preko fotki mi ne izgleda nesto otporno na meteoroloske situacije.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549


kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

tramvajac 92

Nisu otporni na ljudsku glupost, nažalost.

pehar_11

Zasad nema pošaranih barem ono što sam vidio. Mislim da su svi na području grada i Opatije postavljeni, iako ne rade (još)

NP-549

Ponedjeljak ćemo vidit dal su nestali polasci za garažu

Dodokoce

Na potoku cini mi se vec isaran u smjeru zapada

gorgoroth


pehar_11

u planu je i stranica/aplikacija za praćenje. Kojim tempom to ide, ima se koja informacija?

pehar_11

CineStar viseće i neviseće televizije na Fiumari rade

gorgoroth

Privremena zadnja stanica sedmice na Pehlinu, zbog radova se mislim mora ići okrenuti na kružnom na Marinićima

gorgoroth


Boki651

Primijetio sam da se na ekranima na stajalištima, ovisno o lokaciji vrte dva načina prikaza. Primjerice na Brajdi, smjer Riva svi polasci su označeni satnicom (npr. 14:26), dok su na Fiumari prvi dolasci označeni minutama koliko treba busu da dođe do stanice (npr. 3 min), onom koji dolazi piše "u dolasku", dok su kasniji polasci označeni satnicom. Osobbno mislim da je ova druga verzija s raznovrsnim najavama bolja od samog pisanja sati za svaki polazak. Također možda ne bi bilo loše staviti i status sa smajlićima kao što je slučaj na Delti da se zna je li bus na vrijeme ili je riječ o kašnjenju.

pehar_11

Mislim da su smajlići neozbiljni i nepotrebni. Ako kasni, dovoljno je da piše "kasni" ili nešto tako. Sve je (valjda) idalje u testnoj fazi, pretpostavljam da se na tome radi. Kod kolodvora u smjeru Opatije se sprema još jedna viseća CineStar televizija, a i na displejima unutar autobusa se vide promjene. Drago mi je da sve polako dolazi na svoje

tramvajac 92

Da piše da kasni i da pocrveni vrijeme dolaska, s obzirom da ima mogućnost prikaza boja.