Fotografije 2019. –

Autor sss, Lipanj 09, 2019, 09:04:56

Paško

U samome centru od autobusa sam viđao gotovo isključivo Centrotrans PGS. Iznimka je bio jedan ofucani O345 koji nisam uspio fotkati jer je već bila noć.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Bacio sam oko i na par bjeloruskih trola. Uskoro će se u toj ulozi viđati i Solarisi :)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Transspotter

Na Stupu prekjučer #441 i #444

Transspotter

Novi Solarisi
202 i 205

Transspotter

252 koji je svoju karijeru započeo u DB-u u Nürnbergu, sada gmizara po Sarajevu. Od 2017. Stanje očajno kao i u cijelom GRAS voznom parku. Uhvaćen na Dobrinji na liniji za Ilidžu

Inače, ako je netko u prilici uslikati tvorničke pločice odmah kod prvih vrata bio bih zahvalan za svaku, jer bi to pomoglo da informacije o voznom parku CTSa i Grasa dovedem bolje stanje. Mogu vidjeti kad je proizveden koji bus, šasiju, gdje je vozio i kad je došao u Sarajevo. Ako ne možete uslikati, VIN broj je dovoljan za puno toga.

Transspotter

200 je već požutio, drugi su još bijeli. Uslikan prije izlaska na 16b u ulici Hamdije Čemerlića

Transspotter

389 (ex Beč) sa reklamom za Sajferovu novu pjesmu uvijek kad je ispravan vozi na 31e. Ovdje je uhvaćen na Dobrinji. U usporedbi s drugim autobusima GRAS-a, ovaj je još u dobrom stanju.

Transspotter

241, stariji brat 389ke također vrti krugove na komercijali. Vozač nije bio oduševljen fotkanjem sprijeda pa imam samo 2 slike straga.

Transspotter

Sljedeća četvorka:
205, 253, 343 i 383

Transspotter

Istanbulske ljepotice 366 i 374

Transspotter

389 (ex Beč) na 31e ulovljen kod bulevara Mimara Sinana.