Puntamika line - razno

Autor tovar, Srpanj 21, 2008, 16:37:35

MAN464

Mislim da nije jer su Bove na prodaju a prodaje ih gazda Vlado, drugi busevi Setre i Mercedesi nisu na prodaju.



BVB
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Akropola

Citat: Zadarsko dite  u Studeni 12, 2022, 17:07:58Kompanija je normalno prodana Knezevicu.

Poznati zadarski autoprijevoznik Vlade Deranja povukao se s direktorskog mjesta Puntamike line, nakon što ju je vodio od osnutka 1994. godine. Puntamika je od početka funkcionirala kao obiteljska tvrtka koju su vodila trojica Deranja - Vlade, Ljubo i Dalibor, no došlo je vrijeme za nove snage te je za direktoricu imenovana dosadašnja zaposlenica Martina Plazonić.

- Vlasnički se ništa ne mijenja, ali došlo je do zamora materijala jer sam u ovom poslu neprekidno, svaki dan, od 1968. godine. Od 1994. godine, kada je osnovana Puntamika line, radno vrijeme mi je bilo 26, a ne 24 sata. Uvijek sam bio uz telefon, a sada sam jednostavno u godinama kada više to ne mogu raditi, treba malo početi i živjeti. Naši mladi su vidjeli kako se ovdje radi i nismo ih uspjeli "zagrijati" za taj posao, rekao nam je jutros Vlade Deranja.

U skoro tri desetljeća postojanja najveći izazov je bila, kaže, nedavna COVID kriza, kada je vožnja najviše dvadesetak putnika u autobusu sa 60 mjesta bila daleko ispod isplativosti. Bilo je tu i plaćanja goriva iz vlastitog džepa, stalnog prenaprezanja kako bi se firma spasila. Autobusna linija Zadar - Zagreb održava se triput dnevno, no linija za Split ispala je iz reda vožnje te se održava sezonski. Zato ima dosta posla oko organiziranih izleta, hodočašća i sličnih povremenih prijevoza putnika.

Bez obzira na promjenu u upravi, poručuje Deranja, Puntamika line i dalje ostaje vjerna svojim putnicima te će im i nadalje pružati maksimalno kvalitetnu uslugu.

https://www.057info.hr/vijesti/2022-11-02/nakon-tri-desetljeca-vlade-deranja-se-povukao-iz-uprave-puntamike-line

Dreamwalker

Citat: MAN464  u Studeni 13, 2022, 13:32:32Mislim da nije jer su Bove na prodaju a prodaje ih gazda Vlado, drugi busevi Setre i Mercedesi nisu na prodaju.



BVB

Jedan Mercedes je prodan Herc Toursu, jedna Setra S 417 HDH je prodana van, a ni Setra S 415 GT-HD više nije u voznom parku (a možda ni u HR) :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Doki21

Bijeli travego troax je završio u Hercu,bio se jučer šmuco po VU ;D

Zadarsko dite

Citat: Akropola  u Studeni 13, 2022, 13:50:41..........

Bez obzira na promjenu u upravi, poručuje Deranja, Puntamika line i dalje ostaje vjerna svojim putnicima te će im i nadalje pružati maksimalno kvalitetnu uslugu.

https://www.057info.hr/vijesti/2022-11-02/nakon-tri-desetljeca-vlade-deranja-se-povukao-iz-uprave-puntamike-line


Vlade je stara prefrigana cestovna lisica, zna sto ce reci, uvijek

No, malo je izokrenuo istinu i cinjenice. Ovdje cu spomenuti samo to kako je njegova Puntamika line prevezla tisuce zadarskih studenata i postala je pojam prijevoznika za zadrane. Promjena vlasnistva lako ugrozi posao i poslovanje.
O njegovim obiteljskim odnosima necu ovdje, pa i o direktorskim pozicijama.

Prodao je sve, i to je sasvim u redu.
Novom vlasniku puno srece i uspjeha u posluĐ

Akropola

I dalje je Puntamika u Vladinom 100% vlasništvu.

Frik85

#81
Na Fininfu je Vlade i dalje vlasnik

Akropola

Puntamika se od 15.12.2022. zove Borik Tours