Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

Shole

Ako je 296 na toj smjeni inače (OK sad je neispravan) kako to da se onda na zamjeni pojavi 287 ?  Zar njega nitko ne duži da ga ovi dobiju na zamjenu ?

Paško

Da, mislim da ga više nitko ne duži. Prije dolaska Cityja je vozio na jedinici, a od onda leti gdje stigne...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Urbino LE

Baš smo raspravljali je li i taj 287 na rotaciji ali čini se da nije jer ovi tjedan je viđen na 17-ici, pa isti dan na 7 i 33 i evo sada na 29. Nov bus, a eto uskače gdje stigne dok se na nekim linijama i stariji duže.

Shole

Ili ga nitko neće, ili ga šefovi nedaju nikome iz samo njima poznatih razloga.  Da li su sve gradske linije (na teritoriju Grada Splita) sad pokrivene sa novim solo busevima?  Je li ovaj višak pa ga ne daju na one koje voze u ostale općine ?

Urbino LE

Pa na tom busu ne radi display na dijelu gdje je broj linije, a prije je cijeli štekao... Naravno o popravku se nitko ne brine iako je nov i pod garancijom. Kao što je rečeno bio je od kada je došao na gradskoj liniji broj 1 koja je linija koja završava na području Solina, znači van općine Split. Prije tri tjedna ako se ne varam linija 17 je prešla na solo vozila i počele su rotacije solo vozila na linijama 1, 5, 7, 12, 15 i vjerojatno još 11 iako nisam siguran. Sve je trebalo biti, ako se ne varam, pokriveno niskopodnim solo vozilima što ovaj nije nego je poluniskopodan i držan je očito za zamjenu jer nema dana kada neki nije u pogonu, još su neki busevi uskakli i ne znam točno koji ali ovi je bio prvi izbor i to naročito na opterećenijim linijama. Ali eto kako se čini na 29(koja inače nije linija gradskog tipa niti je kraj na području općine Split) neki lički medvid je nakon 6 godina starog Lion's Citya dužio novi Lion's City i sada na zamjeni taj Crossway LE.
A inače ionako je sve nebitno jer je sada krenuo ljetnji vozni red koji će se opet mijenjati kada krene sezone kupanja, neke linije će smanjiti polaske, a one koje povezuje plaže i pojačati polaske.

Urbino LE

Lutanja GB287 se nastavljaju, danas viđen na liniji 73.

Josip-Split

Citat: Urbino LE  u Lipanj 17, 2013, 22:39:49
Lutanja GB287 se nastavljaju, danas viđen na liniji 73.

a ja ga vidija sa displejom na kojem je pisalo Sutina  ;D liniju nisan vidija iz poznatih razloga  mad057

COVIK

Danas na 26-ci dupin gb291,je će se Kamenjari iznenadit nakom šta im svaki dan voze kanturine ;D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Josip-Split

Citat: COVIK  u Lipanj 18, 2013, 14:59:04
Danas na 26-ci dupin gb291,je će se Kamenjari iznenadit nakom šta im svaki dan voze kanturine ;D

kanturine voze iz tog razloga šta svaki bus dica sa Kamena unište..gađaju se spužvom,lupaju nogama o prozore,pljucaju,puše u busu, razbijaju..itd..

Urbino LE

Sinoć 262 na 10, a jutros 176 na 17 i 219 mislim a je na 9 u svakom slučaju prvii puta vidim solo dvoosovinskog Citya na 9.

koordinator

Vozia bi i prije tu i tamo mali City na 9.
A nekidan sam vidia dvoosovinskog Cityja i na 3.
Inače, i 176 i 177 su danas na 17.  ;D

COVIK

Citat: koordinator  u Lipanj 19, 2013, 19:04:24
Vozia bi i prije tu i tamo mali City na 9.
A nekidan sam vidia dvoosovinskog Cityja i na 3.
Inače, i 176 i 177 su danas na 17.  ;D

Pišete gluposti da ne kažem pizdarije,šta je tu čudno da gradski bus vozi na gradskoj liniji,pa bija s dvi ili tri osovine,s harmonikom ili bez gradski bus je i namjenjen za to.
Čudno je (iako u Prometa više ništa nije čudno) kad taj bus vozi na liniji za Drniš koji je udaljen sedamdesetak km >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

koordinator

Ma normalno da se zna kakva je situacija u Prometa i šta se sve radi. Ali žalosno je da su neke takve stvari postale uobičajene i gotovo svakodnevne. Počevši od neprikladnih buseva na pojedinim linijama (da ne spominjemo sada i lutanja gradskih buseva po seoskim linijama), zatim različitih tipova buseva na istoj liniji (primjer linija 1) do neplaniranog stavljanja buseva na pojedine RV-ove i sličnih stvari...
Sve se to može srediti koliko toliko, iako fali buseva, samo netko triba malo mućnit glavom i shvatiti da ovako ne ide. I naravno da će firma zbog ovakvih nekakvih stvari (a da ne idem u OT i spominjem sada druge) biti u minusu. Pa da je Bill Gates direktor bila bi.

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

149 danas na 9, a 172 na 3
287 na 5
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!