Mercedes-Benz Intouro (III) E

Autor COVIK, Kolovoz 19, 2022, 19:16:08

COVIK

Redizajn O 317  buljo
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

elez

Ova 3 kako su došli nisu se makli centimetra, izgleda vozači više vole starije 😜😂
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

COVIK

Pogledaj malo bolje,od danas su 2
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Paško

#3
Evo i koja fotografija unutrašnjosti. E je, inače, jeftinija varijanta Intoura koja se najčešće koristi za školski prijevoz. Ranije je u ponudi postojao Integro, napredniji model koji se proizvodio isključivo u Njemačkoj. EvoBus je taj model davno otpisao (umjesto njega postoje Setre UL i LE), a onda izbacio novu verziju Intoura. Dizajnerski je zanimljiv, prilično staromodan. Bočna strana posebno je neupadljiva (da citiram: ,,izgleda ka kašeta"), a meni se čak i sviđa prednja strana, koja je namjerno rađena po uzoru na stare Mercedesove modele, npr. O317. Stražnja je strana najmodernija, gotovo pa kopija Citara, iako dovoljno različita od njih da naručiteljima dijelova radi probleme. Za Prometove potrebe to je pristojan autobus, a jedino što mi baš smeta najosnovniji su retrovizori. Vidjet ćemo kakvi će biti u uporabi.

Inače, prvi je odmah dan kao zamjena za #295, jedan je otišao za Šestanovac, jedan za Trnbuse, a dalje pišite kad se sazna.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

elez

S vizualne strane meni izgleda super, provoza se nisan al ću nastojat. Pretpostavljam da će vozačima bit dosta draži jer je automatik za razliku od Crosswaya, Regia i Classica
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Citaro O530

S vizualne strane i meni je super, samo bi mi bio draži da mu je prednja maska od novog Tourisma. Tek tad bi bio top.

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...