Pitanja korisnika i obavijesti moderatora

Autor manoplan, Prosinac 04, 2007, 18:55:56

Čelični

Citat: tramvajac 92  u Listopad 03, 2022, 11:53:35Vidiš svoj mail i jedino svoj mail.
Puno hvala na odgovoru to me jako zanimalo !
"Ma nisam, nisam, nisam, nitko i ništa da ne mogu do i od nekog okretišta.
Rađe me pljunite nego ometajte dok se vozim."

Čelični

Imam jedno pitanje , naime poslao sam jednom članu čak 3 privatne poruke na koje mi nije odgovorio. Kad otvorim "Inbox" one nisu vidljive, međutim kad otvorim "Sent Items" (Poslane stavke) one su vidljive, mislim tu na te 3 privatne poruke. Zanima me da li su one vidljive članu kojem sam poslao te 3 privatne poruke, te ako nisu što da učinim?
Unaprijed Hvala na odgovoru !
"Ma nisam, nisam, nisam, nitko i ništa da ne mogu do i od nekog okretišta.
Rađe me pljunite nego ometajte dok se vozim."

pehar_11

Nisam stručnjak, ali ako su poruke koje si poslao vidljive tebi pod "Sent Items", onda su one poslane, samo ih taj član nije vidio ili na njih odgovorio. U Inbox-u se pokazuju samo poruke koje ti je netko poslao ili na njih odgovorio, "Sent Items" je posebna rubrika da možeš provjeriti kada, što i kome si poslao. Ako želiš, pošalji meni poruku pa da provjerimo, nije problem. Ispravite ako griješim.
kontakt (slanje fotografija/dozvole za slike): noreply.pehar11@gmail.com

smogovci.bbb2

Zašto forum nije na HR kad izaberem HR već je miksano sa ENG ???
Attachments and other options; Return to this topic; Attachments:
Drag and drop your files here, or use the button to add files; Add files; Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview
Bolje kukavički pobjeći nego junački poginuti (Bob Rock)

netko

Citat: netko  u Listopad 02, 2022, 19:37:24Jel samo meni ili još nekom ikonica "new" uopće ne dovodi do nove objave nego na početak stranice? Tako da moraš scrollat uvijek do kraja
Nakon šta forum nije radio par dana jučer je "new" dovodio do točno nove objave.

Ali danas opet na početak stranice tako da se mora tražit koja je objava nova. >:(
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.