Autobusni kolodvori

Autor gaspa, Siječanj 17, 2008, 15:14:17

gaspa

Gdje su, kakvi su bili, kakvi su, kakvi će biti...

Rijeku očekuju novosti:


Postojeći kolodvor s 2 milijuna putnika godišnje zaista je neodgovarajući. Planira se novih 18 perona na površini 5,5 ha. Ulaganje je teško 7 milijuna kuna.

manoplan


suikar

#2

Subotička Autobuska Stanica (SAS)


SAS


Iznutra


Peroni

gaspa

NOVI  AUTOBUSNI  KOLODVOR  OSIJEK

Autobusni kolodvor prostirat će se na prostoru između Vinkovačke, Čevapovićeva i Kačićeve ulice, 200-tinjak metara zapadno od postojećeg, na zemljištu površine 21.294 m2. Vrijednost radova je 24 milijuna eura. Izvođač radova u okviru jevno-privatnog partnerstva je Osijek-Koteks koji je dobio 30-godišnju koncesiju za gospodarenje kolodvorom i izdavanje u najam poslovnih prostora.

Rok izgradnje novog kolodvora sa 16 perona, praonicama autobusa, podzemnom garažom za 250 automobila i ugostiteljskim sadržajima je do 28. 02. 2009. a rok za završetak hotela s 4 zvjezdice u sklopu kolodvora (zapadni dio) je do 30. 04. 2010.

stipe15

Jedna zanimljivost uz šibenski kolodvor je da on nema 13. peron.Izvoditelj ili naručitelj radova bio je jaako praznovjeran. ;D

suikar


Ivan PZ

Evo fotografije zagrebačkog kolodvora, cijela zgrada, usužne prostorije, peroni, čekaonice...:

http://www.prometna-zona.com/gradski-galerija-001autobusni_kolodvor_zagreb.html

Ivan1983

Kolodvor u Berlinu:


Touringov kiosk za prodaju karata na Berlinskom kolodvoru:

Pozega

#8
Posljednje snimke APP-ovog kolodvora.Slijedi rušenje ovih dana.



Pozega

#9
Evo i nove Požeške ljepotice




mate

Citat: Pozega  u Lipanj 16, 2009, 19:30:44
Evo i nove Požeške ljepotice

Ako se ne varam nedavno je bilo otvorenje (tako sam cuo pricu ovdje u Brodu)...uskoro bi trebala usljediti i djelomicna obnova brodskog AK, koji onako na prvi pogled izgleda dobro, medutim kad se bolje pogleda vidi se da se treba uloziti nesto sredstava u njegovu obnovu... ;)

ahmoo

Nekada davno mozda 2002-3 godine u Zavidovicima je na novogodisnjim kalendarima od Prevoz Putnika Zavidovici izasla maketa nove autbuske stanice! Koja je po onome trebala da ima perone za ulaz i posebno perone za izlaz putnika! Unutra bi bili ko neki kiosci, i neki mali restorancic! Al evo i danas nakon ured 7 godina nema nikakvih promjena na stanici! Sve je po starome!
:D :) :D ;)

Pozega

Na sreću u Požegi nisu bile prazne priče,nego su se dali u akciju

mate

evo nekoliko slika AK Sl.Brod, koji u je u renoviranju ovih dana, pa i danas... ;)









Slavuj

Već bi bilo vrijeme za malo vece renoviranje...