Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

erobuss

Ljepotan je s tim sjedalima i otišao u Salineu prije par godina  8)
Dam 5 Siderala za njega  good_boy

mate

Evo jos dvije slike sredenog AV120, autor: tomo

erobuss

Salinea vozi neku liniju preko Čitluka. Mislim da su Tuzlu okrenuli preko Mostara - Čitluka i Međugorja za Čapljinu. Zna li tko kakvu informaciju više?

Koji je njihov bus danas bio u Splitu?

ist

U koliko sati bude u Splitu? Znam da su ranijih godina imali neku sezonsku liniju preko Splita

erobuss

U globtourovoj garaži parkiran Staliner, a u 11:45 u Međugorju bio tzv. MAN bez na liniji Tuzla - Mostar!?  :o ::|

elvis

Prije par dana sam isao par kilometara prema Mostaru iza njihovog MAN-a,iako nije u bas pohvaljenom stanju na pojedinim mjestima je potegao i do 95 km/h

Slikano je u Donjoj Jablanici

erobuss

Najgori autobus u Globtour grupi, nema konkurenciju

elvis

Citat: erobuss  u Srpanj 15, 2010, 23:00:48

Slazem se u potpunosti,vec sam negdje napisao da bi im se isplatilo jedino da ga zapale

Tlimfocit

Čekaju se nešto sigurnija vremena za nabavku veće serije autobusa, a za sada je najisplativije održavati ovo što se ima.

mate

Citat: erobuss  u Srpanj 15, 2010, 23:00:48

ero slazem se u potpunosti s ovom cinjenicom, ali kako je krenulo bit ce uskoro borba MAN vs. Temsa za najgori bus u Globtour grupaciji

Man lion's coach

Sta je, tu je....Sad je bitno da ima klimu(nadam se da ima), i unutrasnjostneko vozio u nj.....dali se emu, ako jest da nam kaze nesto sto je primjetio... Kao sto nas narod kaze: "Nije bitan izgled bitna je unutrasnjosti osobina"...Samo se nadam da nije ona Slika govori 1000 rijeci.... :D

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

tomo

Otišla je večaras iz Rijeke sa 40-ak putnika sa Sideralom novih tabica K94-E-749

tomo

Večeras Temsa na liniji Pula-Tuzla... nisam uspio slikati, kasnila je pola sata, a kada je prošla prema Žabici pa to je bila katastrofa... drndala je kao Autotrolejove harmonike (nadam se da se unutra ne čuje toliko, ali ovo je bio živi užaš kad sam ju čuo...

tomo