ATP Šibenik - garaža i rashod

Autor Tomek, Siječanj 26, 2011, 02:17:02

Avtomontaža

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 27, 2016, 11:38:38
Mislim da su to u ZETu već tako ofarbali.
Nije bio ovakav kad je došao. Pogledaj starije postove. Isto tako većini plavo-bijelih O405-ica su prebojane one bijele crte ispod prozora, a takve nisu bile kad su došle.

sniff

Čini mi se da dosta paze na sivog 9900,a šta su napravili od 319ice....
Kao i dosta hrvatskih firmi, zar ne mogu podignuti jednostavan krović za autobuse da ih sunce,snijeg,tuča,kiša uništavaju ???

lussin

Mogli bi, ali ih živo boli briga

sibencan

#33
I Bova je nakon 3 godine izrezana
1997 - 2017

Servis

Bar neka korist od tih kanta... Dat će valjda C.I.O.S pare?

peron24

#35
Iako mi se gadi bilo što komentirati i pisati o propalom ATP-u evo još jedna tužna slika iz garaže. Nedavno je iz prometna povučen TAM Avtomontaža ŠI-338-BE iz 1993 koji je bio u puno boljem stanju od blizanca ŠI-693-FS koji je nakon nesreće 2002 bio spreman za rshod. Pokraj njega se nalazi njegov stariji kolega ŠI-792-DN koji još ima tablice i ništa još nije skinuto.


Nakon što su očistili prostor sa rashodovanim vozilima sad mogu polako početi rashodovati preostale Aabenre ali i Zetove kockice koje su nakon 2 godine vožnje dovedene do neprepoznatljivosti. Ovog nema na Balkanu. Šibenska gradska uprava više nema strpljenja i izgleda da će se uskoro raspisati natječaj za gradske i dio prigradskih linija za naselja koja administrativno pripadaju gradu. Nadam se da će se šibenik konačno riješiti ATP-a i konačno dobiti adekvatan gradski prijevoz

sniff

#681.post-         http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=32.675

Samoborček uveliko kupuje niskopodne buseve,možda ih oni zamjene.

tramvajac 92

Je, kupuje, ali pogledaj malo i godišta, ne sam kakvi su. A prema pričama onih koji ovise o tom prijevozniku (i kooperantu Autoturistu) nisu baš cvijeće.

Teutonic

#38
Avtomontaža 260A119 koja je bila u najboljem stanju je rashodovana još 2014.,radi se od ŠI-177 FH,nju je vozio isti vozač nekoliko godina za Pakovo Selo,kojeg su onda stavili na ŠI-457 CM,koji je isto rashodovan,i sad ni taj vozač više ne vozi,dok je uvjerljivo u najgorem stanju ŠI-792 DN  ;)

sniff

Citat: tramvajac 92  u Travanj 04, 2016, 15:42:01
Je, kupuje, ali pogledaj malo i godišta, ne sam kakvi su. A prema pričama onih koji ovise o tom prijevozniku (i kooperantu Autoturistu) nisu baš cvijeće.

Znam da nisu cvijeće, E2 motor,300NF stare 16,17 god... :P.No,u cjelosti ipak bi bilo bolje nego ovo ;)

Teutonic

Moja preporuka bi bila da se ostavite tog ludog posla,ATP je HDZ-ova politička firma,a zna se da HDZ vlada ne samo u gradu nego i u županiji,i da je itko htio boljeg prijevoznika da bi davno došao,pa molim vas,radi se o gradu sa 35 000 stanovnika u Dalmaciji,nije sad da je neka vukoj***** u unutrašnjosti tipa Gračac ili Knin pa da nitko se nebi natjecao.
Kao što se već više puta reklo,a i opet ću to reći-tu se sve politizira,moglo se doći do toga da svaki prijevoznik ima po jednu ili nekoliko gradskih linija kao i prije sa Krkom i Kornati Toursom koji su sad pokojni.
ATP se zapravo može usporediti sa Republikom Hrvatskom-bilo da je na vlasti AP Vž ili Čazmatrans isti je ku***,neće se ništa promjeniti u samoj firmi dok se ne izbaci gospođa File (pozdrav za nju ako ovo čita  ;D  byeg ) i družina (od kojih ih se dosta više puta spominalo na forumu) koji su najveći krivci za ovakvo stanje-i to ne mislim samo na financije nego na njihovu nelogičnost pri kupnji autobusa te prometovanju i trasama linija.
Dabogda izgorili  :)


regis filius

Mislim da u ATP-u treba jedno dvije godine diktature, kako bi se sve dovelo u red...  :)

peron24

Nastavlja se čerupanje Avtomontaže 338-BE. Skinuta je i šoferšajba. Pokraj nje je čitava 792-DN sa tablicama. Razbijenu 693-FS nisam vidio. Sad je pitanje da li će krpati tu razbijenu ili će vratiti stariju 792-DN?

BareVD

#43
Aq je spremna za voznju, komplet prednji kraj sredjen

Edit: upravo vidjen, vozi liniju, al nisam vidio koju

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

sibencan

Upravo u garaži
1997 - 2017