Samozapaljenja

Autor erobuss, Prosinac 17, 2007, 20:52:01

smogovci.bbb2

#465
Ima još. Ovo je od 16.12. a Citaro je bio 22.12.
https://niskevesti.rs/zapalio-se-autobus-kod-okretnice-u-gabrovcu/
Autobus niških registarskih oznaka zapalio se danas oko 12 časova kod okretnice u selu Gabrovac. Na svu sreću u incidentu niko nije povređen.
Policija i vatrogasci su odmah izašli na lice mesta. Vatrogasci su odmah ugasili požar. U ovom događaju nije bilo povređenih lica, nastala je materijalna šteta u autobusu, kazali su za Niške Vesti u policiji.
Prema nezvaničnim saznanjima vozač je video dim u zadnjem delu autobusa. Putnici su na vreme napustili autobus, a vozač je pokušao svojim protivpožarnim aparatom da lokalizuje vatru, dok nisu došli vatrogasci i požar ugasili.
Policija je o događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, po čijem se nalogu utvrđuje uzrok požara.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

netko

#466
Što se zapalilo na ST području?

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

elez

Po slici iz članka brodica  glavauzid
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

MAN464

Vukićeva setra 415 hd izgorio zadnji kraj i 2 zadnja reda siceva.
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.


Marek

Čiji je to MAN izgorio?

mate

Slavonija Bus, Skyliner 0195 na povratku iz Lourdesa

https://gpmaljevac.com/video-u-sloveniji-na-autocesti-zapalio-se-autobus-pozar-je-izbio-u-motornom-djelu-a-povrijedenih-osoba-nije-bilo/

Citat:Danas poslijepodne na autocesti izmedju Kopra i Postojne zapalio se autobus. Primorska autocesta bila je zatvorena do 16 sati između Senožeča i Nanosa prema Ljubljani zbog zapaljenog autobusa.
Vatrogasci su ugasili požar koji je izbio u motornom djelu autobusa, a povrijeđenih osoba nije bilo. Prometno-informacijski centar javlja da je ponovno otvorena autoceste između Senožeča i Nanosa prema Ljubljani. Zbog uklanjanja posljedica zapaljenog vozila i dalje su zatvoreni vozna i spora traka. Zastoj je na pojedinim dionicama između Gabrka i Nanosa, zastoj je 20 – 30 minuta.