Autoherc - rasprava i novosti

Autor erobuss, Siječanj 22, 2008, 15:48:59

elvis

Grafove je imao,i dosta njih je prodato Konjictransu,minimalno 5 zutih i 3 crvena...od njih danas su u zivotu 3 zuta,2 u Konjictransu i 1 u Jablanica-busu

erobuss



Jedan smjer 115 kuna
Povratna 188 kuna


Tlimfocit

Stvarno su u banani. Koliko su jaki u turističkom prijevozu toliko ih je Globtour dotukao sa linijom za Zagreb preko autoputa.

trucker

Ovo je,po meni besmisleni potez očajnika!Mislim da ga ovaj put ni hdz neće spasiti!

bridge

Teško je vratit prijašnje putnike kad jednom odu,i s ovom cijenom nema nekog većeg pomaka,jer svi više vole autoputem nego starom Ličkom,a cijena preko autoputa nije znatno veća.A što se tiče Autoherca, pa i vrijeme je više da se ovakve novopečene ratne firme počinju sređivat i da vracaju ono što nije njihovo.Ne bih volio detaljnije o njima jer nisu vrijedni spominjanja ni sam vlasnik ni tvrtka i nažalost vozači,ako se mogu nazvat vozačima

Tlimfocit

Nisam upučen, što ne valja s Autohercom?
Inače za vozače, barem ove s kojima sam se ja vozio, imam samo riječi pohvale.

trucker

Duga je to priča,a još čudnija firma.Bolje za tebe da ostaneš pri tome mišljenju  ;)

mikseta

Što se tiče vozača molim Vas da ih nevrijeđate, jer malo ih je kao što su njihovi vozači koji rade u turizmu sa hr tablicma!!!

trucker

Citat: mikseta  u Siječanj 20, 2012, 15:38:48
Što se tiče vozača molim Vas da ih nevrijeđate, jer malo ih je kao što su njihovi vozači koji rade u turizmu sa hr tablicma!!!

Pozdrav i dobrodošao na forum!!

erobuss

#204
Upravo na RTLovim vijestima dva MAN-a snimljena kako prelaze HR granicu prema Srbiji. Od prijatelja sam čuo da su dva busa u putu nazad prema Hercegovini jer im nisu dali da uđu u 'Nebesku državu' (pretpostavljam da se radi o tim vozilima)

Tomek


steyr1985

Autoherc kupio jedan autobus na  HR table od 30-ak sjedišta.  Ostali podaci nepoznati za koji dan će mo vjerojatno znati više.

5AR


Winamp

Nedaleko od Mostara je u provaliju sletio Autohercov Steyr

steyr1985