Higer

Autor manoplan, Listopad 16, 2008, 19:37:54

Starliner *****

retarder su kod suvozača mogli stavit   ;D

setra3

Postovani forumasi dase i ja javim. Ovi higeri su jedno smece nevidjeno ja sam jednog vozio 3 godine novog ga zaduzio i 130000 presao s njim. Nekvari se to je tacno al i nevalja.
1.Tesko saltanje
2. sajba magli ne podnosljivo
3. Slabo ide
4. Pre bucan unutra
5. itd
Da napomenem ja sam vozio onaj od 35 sjedista 2008 godina 210 ks. turbo 5 brzina

Bosnaexpres Doboj

Jesi li slučajno vozio kod Biss Tours-a ?

Sve je to tačno što si naveo, unutra je stvarno prebučan, muzika se ne čuje ali za gazdu je, jelte, uglavnom najbitnije to da se ne kvari. Što jest jest, na pouzdanost im se niko nije žalio, ali što se tiče ugođaja tokom vožnje, tu vrijedi ona ,,koliko para toliko muzike''. Recimo, meni ništa ugodnije nije bilo voziti se npr. u Safariju koji je eto ozbiljniji autobus od Higera ..

setra3

nisam kod bis tursa nebi sad da imenujem drugi cu put a tacno koliko para toliko muzike samo sto je ovde malo vise para a malo manje muzike. na voznji kreni stani i po brdima okoline sarajeva i hercegovine 25 26 lit potrosnja. sarajevo atina 26 litara potrosnja.

Osoblje

Higer je u listopadu prošle godine na Busworldu u Kortrijku predstavio novi model - Higer H12. Upravo taj izložbeni primjerak iz Kortrijka je ovih dana isporučen novom vlasniku. Riječ je o firmi ArcelorMittal iz Prijedora, a slike smo dobili na naš Facebook :)
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

Lion's Driver

Model KLQ 6920 Q.... Čemu služi ovaj prekidač? Kad ga upalim ili upalim-ugasim svijetli zelena lampica i žuta dok god ne ugasim autobus. Ako ga ne upalim svijetli žuto. Hvala

IgorKlasik

To ti je sistem protiv poklizavanja pogonskih kotača.
Više u opisu https://club.autodoc.si/magazin/kaj-je-tcs-definicija-funkcije-in-prednosti

Lion's Driver