Mercedes-Benz

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:59

FitzTN

Postoji li ikakva informacija ili indicija gdje je nestao MB Citaro Irvine koji je bio parkiran jedno vrijeme u Bestovju? Očito nije za Sv. Nedeljski javni prijevoz, ali tko bi ga lud tamo ostavio na okretištu da stoji tjednima?

mate

2 Integra ex. Postbus i jedan MB Intouro ex. Arriva SI jutros kod NP SB - Istok, krajnja destinacija - vjv netko u SRB ili RKS

lussin

Detalji novog Intoura

smogovci.bbb2

#378
https://www.kamion-bus.hr/5346/Daimler-Trucks-i-Mercedes-Benz-se-dijele
Daimler Trucks i Mercedes-Benz se dijele
U najvećoj promjeni u automobilskoj industriji unatrag zadnjih nekoliko godina poznata kompanija dijeli se na dvije – Mercedes-Benz za automobile i dostavna vozila te Daimler Trucks za kamione i autobuse.
Najstariji proizvođač automobila namjerava razdijeliti svoje operacije u dvije posebne kompanije, pri čemu bi Daimler Trusck proizvodiio kamioni i autobusi, a Mercedes-Benz automobile i dostavna vozila.
To je donekle i logičan korak s obzirom da je ovaj njemački proizvođač dugo živio na dva kolosijeka – s jedne strane radeći prestižne automobile, a s druge strane gospodarska vozila.
U ovom povijesnom trenutku nastat će dvije kompanije s posebnim proizvodnim programom, tržištima i kupcima, drukčijim tehnologijama i smjerovima – Mercedes-Benz Cars&Vans i Daimler Trucks&Buses.
Obje kompanije susreću se s značajnim tehnološkim i strukturalnim promjenama, izjavio je član Uprave Ola Källenius te dodao kako uprava vjeruje da će obje tvrtke funkcionirati efikasnije kao zasebni entiteti oslobođeni ograničenja konglomeratske zajednice.
Očekuje se pojavljivanje tvrtke Daimler Trucks na urzi u Frankfurtu prije kraja ove godine, ali će se i ona u budućnosti preimenovati u Mercedes-Benz.
Daimler Truck je najveći proizvođač kamiona i autobusana svijetu, s više od 100.000 zaposlenih, 35 tvornica i sedam marki vozila: BharatBenz, Freightliner, Fuso, Mercedes-Benz, Setra, Thomas Built Buses i Western Star.
U 2019. su proizveli 500.000 kamiona i autobusa te imali promet od 45 milijardi eura.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

garethtrooper

Evo opet ista priča. Okretište Bestovje i novi Mercedes. Molio bi da mi pomognete u identifikaciji modela. Hvala

lussin

Nije taj Merđo nimalo nov. Trebao bi biti EA Teamstar

Majstor

Poznati EA design by Jakov
Samo mi sudite pošteno !

smogovci.bbb2

#382
Nove "Mečke" za sjeverno američko tržište
Izvor:
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

mate

Jedan diplomatski Sprinter danas na odmorištu Marsonia - jug

mate

Bezvremenski klasik

mate

Novi Intouro i 2 nova Conecta jutros prema zapadu ka novim vlasnicima

mate

New Conecto

mate

Još jedan Conecto na putu novom vlasniku

mate

New Conecto