Nesreće i oštećenja Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 30, 2007, 22:18:57


Citaro O530

#272 fali komad reklame, pretpostavljam bio kamenovan, ista stvar bila i sa #262 prije mjesec dana. #222 fali garažni broj i komad reklame na stražnjem dijelu, vjerovatno bio udaren.

Kolega garažer

#272 staklo se odljepilo od visoke temperature jer prošli put kad je razbijeno nije kvalitetno montirano
Ovaj branik na #222 je skinut sa #219 a nisu imali toliko naljepnica broja 2 pa ostao bez broja ;)
PROMET Split

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Intouro


Paško

#049 prošli petak na liniji 26
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Citaro O530


markost

Šoltanskom #002 razbijeno zadnje desno svitlo i ofrižan desni kantun ozada.

Paško

#848
Kaštel Gomilica fascinantno je mjesto na obali Jadranskog mora, kojih pet kilometara udaljeno od Splita. Naime, u tom mjestu još uvijek se mogu pronaći ljudi s visokim udjelom neandertalskih gena u organizmu. Te se genetičke strukture manifestiraju na različite načine. Jedan od njih ritualni je čin bacanja kamenja na postignuća moderne tehnike (rezultate naprednog roda Homo sapiens, op. a.) koje neandertalskim genima stvaraju pomutnju i podsjećaju na davna vremena u kojima se urlikanjem, bacanjem kamenja i prigodnim plesom od neba zahtijevalo da ispusti kišu i natopi vruće glave. Autobusi, kao čudovišta koja jedu ljude da bi ih ispljuvala na drugom mjestu, predstavljaju sami vrhunac tog đavoljeg posla u neandertalskim očima, stoga im treba pokazati da ne mogu tako lako zaposjesti njihov teritorij, često ne mareći za sigurnost potencijalnih srodnika koji se tim autobusima voze. Na ovom primjeru vidite kako izgleda kad se ta dva svijeta sretnu i sukobe, specifično na okršaju s autobusom garažnog broja 015.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/na-udaru-huligana--razbijena-dva-prometova-autobusa/149011

NA UDARU HULIGANA: Razbijena dva Prometova autobusa


Incident se odvio u Kaštelima, na liniji 37

Za vikend su razbijena dva Prometova autobusa u Kaštelima. U petak je uništeno bočno staklo na jednoj liniji 37, a u subotu navečer staklo i vrata na drugoj.

Kako nam je kazao direktor Prometa Miroslav Delić, sinoć je bilo gore, prvo je doletio kamen na staklo koje se raspršilo, a potom su i iznutra pojedini razvalili vatra u želji da izađu.

Radi se, inače, o novijim autobusima.

- Mogla se dogoditi zlo, da se netko ozlijedi s obzirom na intenzitet udara. S obzirom na učestale incidente, možda bi policija više mogla biti na tim mjestima - kazao je Delić.

Pozvao je i sve putnike da čuvaju autobuse, jer je to imovina svih nas.

XDonald

Neki je novi City prethodne serije, mislin #007

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/laksa-prometna-napravila-guzvu-sudar-autobusa-i-osobnog-automobila/149010

LAKŠA PROMETNA NAPRAVILA GUŽVU Sudar autobusa i osobnog automobila

Izbjegavajte Gundulićevu

Oko 14.30 sati u Gundulićevoj u Splitu dogodila se lakša prometna nesreća. Sudarili su se, ili bolje rečeno 'dotaknuli' Prometov autobus i osobni automobil. Nitko nije ozlijeđen.

No, zbog potreba obavljanja očevida, promet se u toj ulici sa svega dva prometna traka 'zgužvao'. Cesta je dodatno opterećena zbog zatvaranja raskrižja kraj Kroma. Pa ukoliko možete, neko vrijeme izbjegavajte Gundulićevu.

netko

#851
Oduvijek se govorilo da su Kaštela problematična. Još i prije rata. ;)

Za početak malo plexia, pa dok dođe staklo.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.


Kolega garažer

#015 jučer u garaži bez jednog krila zadnjih vrata i stakla pored, tako da nije mogao biti u pogonu ovih dana
PROMET Split

Citaro O530

#038 neće večeras dobro završiti. Na Sukoišanu na 37mi je u njega "provalila" hrpa divljih navijača. Došla je interventna policija sa 4 marice i 1 autom. #038 je krenuo na svoj uobičajeni polazak na 37mi sa 4 interventna policajca kod vozača i 1 maricom i 1 policijskim autom u pratnji. Vidit ćemo kako će završiti.