Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

thomcro

Citat: Shole  u Studeni 16, 2022, 21:57:51Gradske linije riješene. Prigrad kad obavim konzultacije
... kuul
Pozdrav by thomcro


Shole

Prigrad riješen.  Ostavio sam kako je bilo iako je bio prijedlog da se linije poslože po grupi linija, a ne po broju

Čelični

#1397
Citat: Shole  u Studeni 16, 2022, 21:57:51Gradske linije riješene. Prigrad kad obavim konzultacije
Shole imam jedan prijedlog naime gradska noćna linija 102 nakon Vežice prije nego nastavi do Centra napravi krug oko Trsata, pa ako možeš to korigirati. To sam vidio na (shemi gradskih linija) Mreža lokalnih linija na web stranici Autoroleja pa tamo to možeš vidjeti. Pa je moj prijedlog da i Trsat dodaš na trasu linije 102.
Ispravi me ako slučajno griješim.

thomcro

#1398
Maloprije sam pregledao temu 'Tablica voznog parka' (tražio sam neke garažne brojeve) ... moj preporuka adminima/moderatorima/bilo kome tko može urediti temu ... reuploadajte fotografije koje su još vidljive jer na svima je logo od fotobaketa i te fotografije će s vremenom sve nestati (vidio sam da ih je već 5-6 nestalo!).

Iz vlastitog iskustva, da bi se vidjelo fotografiju do nedavno je radilo Open image in new tab ali nisam siguran je to još OK. Biti će problem ako se bude morao kontaktirati svakog autora za svaku pojedinu fotografiju.

Znam da je to veliko delo ali bilo bi dobro što prije reuploadti fotografije
Pozdrav by thomcro


thomcro

#1399
Citat: thomcro  u Studeni 24, 2022, 20:23:38... da bi se vidjelo fotografiju do nedavno je radilo Open image in new tab ...
... samo da Vam pokažem na što mislim, stvar radi! ...

fotografija iz posta (vidi se transparent logo od foto baketa)


ista fotografija ali otvorena u drugom tabu


Ovo na što sam ukazao može se napraviti za sat vremena u navedenoj temi jedino što treba svaku fotografiju skinuti i nanovo uploadati.
Pozdrav by thomcro


pehar_11

Ode on na A7.
vrijeme je novac?!?

lussin

Valjda put Čavli

smogovci.bbb2

#1402
Izvor: fb Autobusi Hrvatska

Jel ovo istina da na novim MAN-ovima bočna stakla pucaju sama od sebe buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

rzri05

Jutros uz "igru pogađanja položaja busa" u 704 je u ponudi zamalo bilo i tuširanje. Iza je iz plastike po stranama stropa kapala voda na sjedala, a ispred je kapala kroz onaj poklopac klime. Je li možda kondenzacija u pitanju ili je nešto drugo?

Čelični

https://www.autotrolej.hr/novosti-i-obavijesti/radno-vrijeme-24-i-31-prosinca-2022/

22.12.2022.
Obavještavamo sve naše korisnike kako je radno vrijeme prodajnih mjesta KD Autotrolej na dane 24. i 31. prosinca 2022. godine od 7.30 do 12.30 sati.

Autobusv2

Zanima me koja marka busa vam je najdrazi svim memberima ovdje.

pehar_11

#1406
Ovisi. Meni osobno za prigrad ne postoji bolji i audobniji autobus nego Ivecov Crossway. Gradom se ne vozim ali mislim da je MAN što se toga tiče definitivno najkvalitetniji. Ono što mi je žao je da u Rijeci nema novih zglobnih ili solo Conecta kao u Splitu i Zagrebu.
vrijeme je novac?!?

MAN 799


rzri05

Najbolju marku ne mogu jednoglasno odrediti. Iveca ima i hm.. ne toliko dobrih (Urbanway, Irisbus Citelis), ali i super kao što su Crosswayi (većina običnih i LE). MANovi (Lion's City) su generalno dobri, no prošla generacija ima prilično tvrda sjedala pa nisu vrlo ugodni ako idu u prigrad; nova generacija je super. Mercedesi su isto tu negdje, na Citarima se zna dogoditi ponekada da im vrata ne zatvaraju iz prve, stari solo Conecti su solidni za svoje godine, a noviji niskopodni zglobni su vrlo dobri (iako i oni ponekada znaju imati probleme sa vratima).

Moj zaključak bi otprilike se sveo na to da su u gradu MANovi najbolji uz Mercedese koji su prilično blizu, u prigradu Iveco Crossway (iako mi nisu vrlo dragi 769 - 773 zbog svojih zbijenih sjedala).

Vanjac

MAN iz gore navedenih razloga + dobar dizajn