Pitanja korisnika i obavijesti moderatora

Autor manoplan, Prosinac 04, 2007, 18:55:56

manoplan

Evo jedno pitanje za admine.
Dali je moguće da se forum 'vidi' na prvoj stranici kada se u google upiše npr.'autobusi'?Onaj stari se vidi,a mi se još ne vidimo?
Mislim da bi to bilo korisno jer bi onda možda imali veću mogućnost komercijalnog oglašavanja pa prema tome i zarade za održavanje.Pretpostavljam da je moguće da se prijevoznici oglase na naslovnici i to naravno plate.Vjerujem da bi im to bilo u interesu...

Servis

Vodjeno je racuna o tome, bez brige.

Samo nazalost uvrstavanje u trazilice traje 2-3 tjedna ako imas srece i ako si dao sve moguce podatke(sto i jesam).

manoplan

Još jedno 'tehničko' pitanje...Što su to 'spideri'?Vidim da to često zna pisat kod imena članova koji su trenutno ulogirani...
Da budem precizniji, piše ovako Korisnika online : 1 Spider,xx gostiju,xy korisnika.... ??? :o

Servis

"Roboti" od tražilica koji skupljaju i analiziraju podatke sa stranica.

goran1208

ka stari forum se bu zatvoril??

Shole

Jedno pitanjce za gospodu uređivače foruma:   Da li je moguće izvesti da na lijevoj strani svakog posta, kod profila člana,  NE PIŠE koliko dotični ima poslanih postova? 

Servis

Hmm, mislim da je izvedivo mada prvi put vidim ovakav zahtijev. Što vi ostali mislite o tome?

shef

Ideja nije loša, ali je neobična, to bi bio prvi forum kojeg znam da nema br. postova. Inače mi je broj postova apsolutno nebitan, ali bih kao obavezu stavio lokaciju.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Ne znam za ovaj forum, na phbb-u je to nezvedivo, ali broj postova uopće nije bitan, ako nekome smeta,  nek se makne onda.

LuckyLooser

Citat: Shole  u Siječanj 20, 2008, 12:19:08
Jedno pitanjce za gospodu uređivače foruma:   Da li je moguće izvesti da na lijevoj strani svakog posta, kod profila člana,  NE PIŠE koliko dotični ima poslanih postova? 

Slažem se i podržavam prijedlog.

Tko god imalo prati forum primjetit će da ima članova (neću nikoga imenovat, prepoznat će se sami) koji pišu tek toliko da pišu, i nabijaju postove, a time forum gubi na kvaliteti i nije više specijalizirani forum nego nekakav babinjak i tračaonica.

Ne kažem da je svaki moj post pametan i smislen i da sam ja neki vrsni poznavaoc autobusne tematike (prije bih rekao entuzijast- amater) ali dajte ljudi, ako vam se chata i imate viška slobodnog vremena za besmisleno tipkanje, postoje forumi za to, pa izvolite...

erobuss

Citat: LuckyLooser  u Siječanj 20, 2008, 19:52:55
 

Slažem se i podržavam prijedlog.


Potpisujem   :)

man134

#11
slazem se sovim da neka polja u profilu bi trebala biti ispunjena popud lokacija i jos neke stvari,ali br postova bi po meni trebo bit ipak dosad nisam bio bar ja da nepise br postova,ipak bi se trebali clanovi koji znaju vise od nekih po necemu razlikovati...

manoplan

Ako će to doprinjeti kvaliteti (a ne kvantiteti) onda podržavam,ali mislim da je ključ kvalitete foruma u radikalnijem moderiranju tj brisanju pojedinih postova koje nisu od konstruktivne naravi za ovu tematiku,a takvih je po meni,nažalost, sve više.
Osim toga pošto postoji mogućnost provođenja anketa na novom forumu,mogli bi je iskoristit na način da se sazna tko je taj (ili ta  ::|) koji gomila nepotrebne postove.Na taj način bi se izbjegle općenite optužbe za koje se nezna kome su konkretno upućene.

Lion

Nije problem u brojaču postova, on nek slobodno stoji, ali problem je u pojedincima. Zato treba napraviti pravila foruma i nek se za nabijanje postova dobivaju upozorenja. 2 upozorenja i slijedi ban na tjedan dana. Tako bi se to trebalo rješavati.
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

Tomek

#14
Dogovoreno. Molim da mi na pp svi članovi ovog foruma pošalju imena onih za koje misle da najviše offtopičare, u srijedu onda kreće i javna anketa. sa imenima članova za koje dobijem najviše pritužbi..

Molim da Vas se što više uključi da to malo očistimo..