Baranjska čistoća, Beli Manastir

Autor Osoblje, Srpanj 01, 2021, 19:35:21

Osoblje

Baranjska čistoća d.o.o.
Ulica Republike 11, Beli Manastir
Tel: 031 700 810
https://baranjskacistoca.hr/


U Belom Manastiru zasad još uvijek samo stoje dva Irisbusa Europolisa ex Pulapromet #209 i #213 koji su poklonjeni u travnju.
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

Paško

Naš dopisnik iz Belog Manastira kaže da je bivši #213 registriran i dobio je BM-146-CM dok drugi još leži. Krenule su probne vožnje, zasad s polaskom u 6:15.

https://www.baranjainfo.hr/probne-voznje-gradskih-autostaza/

Citat:Probne vožnje 'Gradskih autostaza'
Objavio Marko Balukčić -3. kolovoza 2021.

Kako je ranije najavljeno iz Baranjske čistoće, započelo je provođenje projekta 'Gradske autostaze' održanom testnom vožnjom kako bi se utvrdila stajališta, putanje i okretišta besplatnog linijskog prijevoza putnika na području Belog Manastira i prigradskih naselja

Linija 1 uključuje stajališta Kolodvor, Dom zdravlja, Dom za starije, "Sutjeska", "Remont", Novo groblje, Bazeni, "Karašica", Branjin Vrh (Kneza Domagoja), Šećerana i Šumarina, a ukupno trajanje vožnje je 60 minuta.

Mira Đurin iz Šumarine postala prva korisnica javnog autobusnog prijevoza u okviru projekta Gradske autostaze.

Direktor Baranjske čistoće Damir Paulić na svom facebook profilu pozvao je sugrađane na iznošenje prijedloga i primjedbi, kao i sudjelovanje u testiranju gradskog prijavoza za koji se još utvrđuju točna vremena dolazaka autobusa na stajališta i učestalost vožnje.

Komentare i prijedloge vezane uz trenutnu liniju možete nam prenijeti putem Facebook stranice Baranjske čistoće ili na e-mail adresu domagoj@baranjskacistoca.hr.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

TinO1604

BM-146-CM u novom izdanju

gorgoroth


TinO1604

#4
I ja kažem da mu bolje stoji, a i prikladnije je

mate

I ovaj je njihov, barem prema natpisima