Gradska i prigradska stajališta 2

Autor kico101, Studeni 21, 2007, 22:01:20

NP-549

Ispod Učke. Iz Muna se gre za Vodice

pehar_11

Jesu li stajališta (u smislu stanice tj. čekaonice) u nadležnosti Općine/Grada, a tabele do Autotroleja?
vrijeme je novac?!?

Matija87

Citat: Matija87  u Ožujak 06, 2023, 21:29:56Rekao bi da su prioritet ove na kojima nema tabelica uopće , a onda bi bilo dobro korigirat neke od postojećih
ovako iz glave što svakodnevno vidim a da fali
od gradskih linija; Put Bože Felkera, Drage Šćitara, Brašćine (smjer Pulac), Pallazo Modello, Saršoni smjer Višk./Gar. i smjer Ri iz Višk., 3 stajališta u staroj zoni na Kukuljanovu, Skalete smj Matulji, Ružići smj Klana, Klana pošta smjer Lisac, Lisac okret., Šapjane mjesto, Rupa smj prema Rozaliji, Pasjak mjesto, Belići (L37 smjer Kastav), Anđeli, Zagrad, Put za Lanišće, Ina dom (zadnja 4 sve oba smjera), Učka okretište, Škalnica mjesto smjer Ri, Sv.Petar smjer Veprinac
evo to je ovako od nekog opažanja u zadnjih par tjedana, moguće da ima još negdje, a moguće da je negdje i osvanula tabelica

bez tabelica...
+ Kukuljanovo 2 crkva smj Škrljevo, Mavrinci igralište smj Ri, Soboli putnik oba smjera, Platak okretište, Sv.katarina II (smj Brašćine)

NP-549

Kukuljanovo 2 stalno skidaju mulci koji se tamo skupljaju,
Mavrinci igralište u smjeru Rijeke je ukinuto stajalište,
Sobole i Platak sam osobno vidio pred 2,3 mjeseca što bi značilo da su nedavno nestali

Matija87

Ove tabelice ča kradu stalno treba zatiplat u zid  ;)

NP-549


kico101

Grafitom napisati na cesti. To bi im se svidjelo.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

pehar_11

Iskreno, puno je zabavnije maznut tablu, pogotovo kad si kreten.
vrijeme je novac?!?

Matija87

nastavak popisa tabelica (oznaka) stajališta koja nedostaju...Novi most (kod konta), Mucici smj Ri, Gajina križanje oba smjera, Martinkovac (ex. Elektromaterijal) Marti smj Kastav, Ćikovići smjer Ri, Matulji diskont oba smjera, Dražice centar smj Kukuljani, Podhum 4 kapelica smj Dražice (tamo se kopa trenutno)

pehar_11

#429
Gajina u smjeru Veprinca ima tablu. U smjeru Opatije je nema jer mi ni dan danas nije jasno staje li autobus na glavnoj cesti (prema Frančićima) ili onoj prema Rukavcu.

Usput, nije mi jasno gdje bi na Platku stavio tablu s obzirom da po i po ljeti i po zimi autobus svaki put stane na drugo mjesto.
vrijeme je novac?!?

Matija87

#430
aha, prošao autom nekidan pa nisam vidio niti na jednoj strani ( moguće da mi je promaklo), što se tiče smjera prema Op , najlogičnije je da bude kojih desetak metara prije križanja na taj način pokrije obje varijante

Tamo gdje ŽUC odredi, odnosno preciznije po pravilima bi to trebalo biti tamo gdje je predviđeno stajanje autobusa na tamošnjem parkiralištu.

pehar_11

#431
Citat: Matija87  u Ožujak 22, 2023, 23:56:50aha, prošao autom nekidan pa nisam vidio niti na jednoj strani
Tabla je na nezgodnom mjestu, doslovno u grmlju. Samo treba znak pomaknut bliže cesti. U Frančićima u smjeru Veprinca fali tabla (polazak br. 2 u 06:25 iz Opatije), jedino mi nije mi jasno zašto se tabla u smjeru Opatije jednostavno ne prebaci na suprotnu stranu ceste, ovako i onako u smjeru Opatije ne prometuje niti jedan polazak. U Rukavcu kod Konzuma upisana je nekadašnja linija 28, dok je na onom kod stare škole upisana 37 (isto kao i na idalje pogrešnoj prigradskoj shemi linija).

Usput, mapa od linija 1 i 18B je ispod (idalje nedovršena) pa šaljite slike ako imate vremena, čisto da ide brže.
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1IezFkZVu0wAZTlURnrEnO7PgLpXVGR0&usp=sharing
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1Dofbr5eceG56wZ-HQ6PNL6mrkRZxc3k&usp=sharing
vrijeme je novac?!?

pehar_11

#432
Fresh farba, Bivio
vrijeme je novac?!?

NP-549

Općina Lovran je nevjerovatno brzo reagirala na molbu da postave znak zabrane parkiranja na Peharovu, osim za Autotrolej. Kad smo se zahvalili na brzini spomenuli smo da bi bilo lijepo žute crte popravit na istom okretištu, kad bude prilika. Za dva dana sve na novo žuto iscrtano.

 pivkan

Volim autobuse

Vrh sušice prema Dražicami