Pulapromet – fotografije, 2023. –

Autor Volim autobuse, Listopad 09, 2023, 10:40:57

Puležan

Ako biste možda još slika samo pitajte, ili ako biste također imam i slike interijera autobusa

sniff

Počasti nas dva-tri puta tjedno s par slika koje smatraš najboljima. Jako dobih kadrova imaš (npr. MAN fotkan sa stepenica) i mobitel/fotoaparat je dobar, no molim te da je cijeli bus u kadru i da nema velikih smetnji ispred vozila, poput romobilista ispred Fenixa.
Samo nastavi, uklopi fotke u arhitekturu Pule, a probaj fotkati i druge prijevoznike. Jako slabo imamo fotki Autotransa, a i drugih privatnika s tog područja.

Puležan

Da, baš sam to htio komentirati kako me taj romobilist zasmetao, ali hvala na idejama za slikanje, probati ću fotografirati više Autotrans i sl. autobusa, mogao bih i krenuti slikati ove turističke međugradske autobuseve koji dolaze sada tjekom ljeta. Također, imam par slika koje su slikane uz Arenu i sl. pa ću to probat potražiti, veselim se i slikati nove Crossway-e i MAN-ove koje dolaze u Pulu. Imam par slika inozemnih autobuseva pa ću te poslati kasnije. No hvala na sugestijama, svakih toliko ću poslati neke slike koje ja smatram da izgledaju lijepo.