Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (4)

Autor Kocka 146, Travanj 20, 2024, 18:46:45

tramvajac 92

773, 774, 778 - oproštajka. Također, na popisu više nema ni 84.

Transspotter

Ima li netko listu rashodovanih autobusa u zadnjih cca godinu dana da ne tražim sad stranicama unazad? Želim ih poskidati sa bushoto foruma.

sofer29

288 trenutno sparkiran u APD

Portos

Mislim da će se u ponedjeljak puno pisati u ovoj temi.
Nije fer da napišem o čemu se radi, ali biti će promjena.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Kocka 146

Nadam se kvalitetnom, a ne samo da u Podsused stignu dubravski krševi.  russian_roulette
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

sofer29

Citat: Portos  u Siječanj 11, 2025, 09:26:21Mislim da će se u ponedjeljak puno pisati u ovoj temi.
Nije fer da napišem o čemu se radi, ali biti će promjena.
navodno se rusi plinska stanica u podsusedu i svi plinasi idu u dubravu?

tramvajac 92

Iskreno, manje bi se čudio da pređu autobusi koje Podsused već ima (City 09/Citaro 09) nego neka divlja kombinacija.

Majstor

Ode plinska stanica od xy miliona eura pa se gradi još skuplja za 5 buseva na vodik 🤑
Iste gazde u gradu Bacaj lovu na gluposti a sredstva za pranje i njegu ruku koja ih hrane nema već 5 godina
Samo mi sudite pošteno !

buszagreb

Dolaze Feniksi, City 09 i Citari 09 u Podsused umjesto Citelisa.

Tomek

Citari G 194 i 195 viđeni u Podsusedu ispred radione zajedno sa novoisporučenim 515. Vjerojatno svi čekaju pregled. Prošlo je 11 i pol godina otkad su otišli iz Podsuseda.
Prvi dan prometovanja bio im je u 2.2009. i to na liniji 121.

193 je izgleda preskočen

kocka151

Bilo je samo pitanje vremena kad će se ponovno ovakvi displejevi vidjeti na plinašima  rofl

Stilben426

Ne ponovno, nego prvi put. Ne sjećam se jesu li vozili na 231, ali kad su otišli iz Dubrave, ona tad još nije vozila do Dupca.

421

Napokon će 268 imati ekološki prihvatljive, klimatizirane  bus123  bus123 !!!
A trolovi će jedva dočekati i iskoristiti priliku(e) u podforumu Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2025.
Jedva čekam da ih ponovno provozam i usporedim sa stanjem prije velike seobe u APP.
Naročito me zanima stanje otvaranja/zatvaranja vrata i poznate APP preinake called "prebrikavanje", "žličica kave", "vađenje releja".
Jedina pozitivna stvar je izdvojen pogon/bliži servis Autobus doo s manje "nultih" km.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Kocka 146

Ako ih stave na 268, to bi bio žešći kaos.
 Lagano na 206, 212, 215, 218, 221.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠