Bregava Trans - Slike

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

I ja sam ga danas vidio i pretpostavljao sam da ce biti komentar na ratkape ;) Taj Neoplan ih je pogubio do sada koliko svi busevi u Bregavi zajedno,bas je peh kad su ratkape u pitanju :(

The_Dubster

za oko je baš super, al ga ratkape je.. generalno, mogu mislit kakav je bio kad je tek stigao u bregavu :o :o ;)

elvis

Ovakav izgled je imao s tim sto je malo drukcije ofarban pretprosle godine,ima negdje moja slika na kojoj se mogu uociti male razlike u nijansama boje,a imao je original Neoplanove ratkape,prednje bijele a zadnje ljubicaste,a na sredini ratkapa su bile zalijepljene strelice kakve ima iza sofera,te su mu sve spale,a od drugog original kompleta mislim da je ostala ta sto je sad na prednjem desnom tocku...

Kad je stigao nema ko se nije okrenuo za njim,sjecam ga se na parkingu u Konjicu kad ga je gazda tek dovezao,on i ovaj bijeli pored njega,a okolo niskopodne 0303-ce od Konjic-busa i par TAM-ova od Konjictransa,ma bili su kao avioni medju njima

aaaaa

jedan bijeli Cityliner samo ja nisam vidio reklamu na boku ...HVB banka svakako vise ne postoji tako da mu reklama ne znaci nista

elvis

Jedan je bijeli sa HVB reklamom
Drugi je ljubicasti
Treci je bijelo-sivo-crni,starija verzija ciju sliku mozes vidjeti otprilike u sredini 2.stranice u ovoj temi

Postojao je jos i Transliner koji je izgorio prije nesto vise od godinu dana,njegovu sliku mozes naci na prvoj stranici teme

elvis

Cityliner na redovnoj liniji za Sarajevo,a ISUZU na vanrednoj voznji takodjer za Sarajevo

Man lion's coach

Sutra 2 mana za Sarajevo iz Stoca na sajam knjige...

The_Dubster

Citat: balja  u Travanj 21, 2010, 20:01:19
Sutra 2 mana za Sarajevo iz Stoca na sajam knjige...

to bih onda trebao da ispratim pa će bit slike :D

Man lion's coach

bregavinih 6 autobusa danas u Sarajevu.

elvis

Poslije predavanja sam otisao u pravi  mali raj za ljubitelje autobusa,cestom od Bascarsije prema Palama,u jednoj kotlini bilo je odmaraliste za ljepotane:

1. Isuzu 568-M-195, pored MAN 625-E-219,iza njega 625-E-266

2. zadnji na parkingu bili su i Isuzu 568-M-194, a pored njega MAN 625-E-299

U povratku za Sarajevo uslikao sam i Citylinera:

Na parkingu pored AS bio je 0303

Pored toga ima i jedna novost,u Bregava-transu od jutros radi jos jedan iskusan vozac i prije svega dobar covjek
:)

damir050

Bas  me cudi Elvise , da su tako  daleko izasli iz Sarajeva , pa  zar  nije bilo nigdje  parkinga  oko  Skenderije

elvis

Oko Skenderije je sve bilo prebukirano,jedan dio su sprecijalci blokirali,a to je mozda 2-3 km od Bascarsije,tako da i nije neka udaljenost,s obzirom na to da su polazili sa stajalista pored Vijecnice

damir050

Znam  to je  oko  Lapisnice gore ,prema Palama

Man lion's coach

Izgleda ovaj sajam dobro dosao prevoznicima, ali ne samo prevoznicima vec i sajmu, ugostiteljima putnicima...
0303 za Sarajevo na vanrednoj, ja sam ocekivao starog citilinera..

elvis

0303 je bio na redovnoj liniji,a posla ima,danas su bili svi prezadovoljni,pored danasnje situacije i sutra su opet na istom mjestu,pored njih bit ce i 0404