Bregava Trans - razno

Autor erobuss, Listopad 08, 2008, 08:35:34

muki

zna li ko sta imaju od vozila trenutno :)

elvis

muki prije svega dobrodosao na forum i nadam se da ces ovdje naci korisne informacije i provesti se lijepo citajuci nase postove,sto se tice voznog parka i Bregavinih vozila na ovih 20 stranica imas kompletan uvid sa fotografijama,a u postovima mozes vidjeti i koja su vozila rashodovana,a kroz nekih par dana imat cemo informacije koja ce to jos vozila biti rashodovana,zimski raspust ce biti iskoristen za rashodovanje jos 1 ili 2 autobusa,a bit ce izvrseno i sredjivanje nekih sitnica na vozilima koja su u pogonu,a sve u cilju svodjenja kvarova na minimum u narednom periodu sto znaci poboljsanje usluge prema korisnicima prevoza

muki

muki

elvis cini mi se da su imali 2 turquisea. zna li se sta ima je sa drugim

elvis

Fali mu blok motora,u narednih mjesec ili dva ce opet na put ako isporuka bloka bude po planu

Man lion's coach

Osim starog citya koji bi se bus jos mozda mogao  rashodovati?

elvis

Jucer je u bazi u Mostaru isjecen i odvezen Sang Yong od Konjic-busa,a mislim da ce vec u narednih 10-ak dana rashodovati oba Graf & Stifta,jedan je Bregavin,jedan od Konjic-busa ali oba su bila stacionirana u Mostaru

Man lion's coach

Pa grafonje uopste nisu lose bile, u firmu su dosle sa jako malom kilometrazom.. A prije toga su obavljale samo vanredni saobracaj, a kako znam onaj sto je imao natpis Bregava - Trans imao je jako dobro grijanje. Licno po meni je bolji od onog zutog steyra ..

elvis

U zadnje vrijeme su imali nekih problema sa motorima,a i putnicima su trn u oku pa je donesena odluka da idu u zeljezo,grijanje svaki ima isto,nekad neki motor stane ali ne zadugo,odmah se to sredjuje..

Zuti ima MB motor od 280 KS,kompletno podvozje mu je renovirano prije par godina pa ce on ostati u radu jos neko vrijeme,njemu planiraju malo srediti limariju i sjedista..

muki

elvis

MAN-ovi su u Konjicu,rade vanrednu voznju ako ima i sredjuju se za sezonu

Neoplan je popravljen i ponovo vozi

a ovo je mozda i posljednja slika Graf&Stift-a

Man lion's coach

Ako sam dobro nacuo, par autobusa im je bilo u Makedoniji!? Navodno bice jos nekih tura za inostranstvo.

elvis

U Makedoniji je bio jedan NOVO,drugi u Zagrebu,danas jedan opet ide u Zagreb 3 dana,a prosli vikend su 2 MAN-a i Neoplan bili u Beogradu...

Man lion's coach

Je li istina da se pregovara sa Globtourom oko preuzimanja ove firme?

elvis

Ne,s globtourom su oduvijek bili u prijateljskim odnosima i tako je i sada...