Posao: Ponuda-Potražnja

Autor manoplan, Srpanj 20, 2009, 12:39:13

nidi

#45
Averto prijevoz d.o.o.

Poštovani tražimo dva vozača D kategorije za sezonski posao od 1.4.2013. do 1.11.2013. Mogućnost produženja ugovora na stalno. Mjesto obavljanja posla Dubrovnik. Prednost osobama koji imaju ispit o stručnoj osposobljenosti. Vaše molbe uz kratki životopis i kontakt broj molimo dostaviti na mail adresu info@averto-prijevoz.hr , prijave se prikupljaju do 3.3.2013. Također stojimo na raspolaganju za sve upite vezane uz posao kao i za informacije koje vas zanimaju. Srdačan pozdrav. Hvala.
*****  V     O      L       V       O   *****

BERKHOF

#46
Slobodan vozač svih kategorija CG papiri sa odobrenim boravkom u HR i mogućnošću zaposlenja i dugogodišnjim iskutstvom u autobusnom prevozu kako linijskom tako i u turizmu traži posao u Splitu.Hvala 0958701726

mayk50

POSTOVANJE!

Kv vozac sa svim kategorijama i iskustvom u putnickom prometu trazi posao vozaca autobusa u linijskom prometu,moze i turizam,imam 53g ozbiljan i pedantan te profesionalan.Molim ponude na tel:098872081.Zahvaljujem se na ponudama i pozivu

trazim vozaca D

Hitno potreban Vozac autobusa iz Tuzle ili Okoline Tuzle. Javite se. 061 888 290, ili 035 257 207

setrabh

Poštovani!

KV vozač sa svim kategorijama i automehaničar sa iskustvom, traži posao vozača autobusa. Imam 37 godina iz okoline Tuzle.
Ako neko zna neku informaciju o traženom poslu molim vas da mi  javite na PM ili ovde na forumu, unaprijed vam se zahvaljujem

tramvajac 92


jadrantrans vrgorac

I Presečki je tražio više vozača na Hzz!

maly

T.A Avanturist Sl,Brod traži vozača za rad u Sloveniji na rok cca.mjesec dana.

Dodo

APP Požega trenutno traži dosta novih vozača.  ;)
Pozdraf!

deni73

koliko ja znam ti su vozači već primljeni

BERKHOF

  Ako treba nekom u Splitu vozač  bus123 slobodno zovite 0912222089 

Tomek

Njemačka traži 16 000 vozača autobusa

HRVATI EVO PRILIKE! Nijemci traže 16.000 vozača autobusa, ali morate barem malo znati njemački jezik

Riječ je uglavnom o deficitarnim zanimanjima koja su Nijemcima jako potrebna

Iako je do 2015. godine na snazi ograničenje pristupa njemačkom radnom tržištu, prošle godine oko šest tisuća novih gastarbajtera uspjelo je u zemlji snova ipak dobiti radne dozvole. Riječ je uglavnom o deficitarnim zanimanjima koja su Nijemcima jako potrebna, poput visokokvalificiranih inženjera, medicinske struke, građevinaca, elektroničara, piše Slobodna Dalmacija.

S druge strane, jedino su zakinuti hrvatski nekvalificirani radnici koje najviše pogađa ograničenje u zapošljavanju, jer se s time, kako ističu njemački stručnjaci, njihovo tržište rada želi zaštititi od novog vala nekontroliranog dolaska gastarbajtera s nižom stručnom spremom, koja je sedamdesetih godina u Njemačkoj bila izuzetno tražena.

Kakve su vaše prognoze što se tiče ograničenja u vezi sa zapošljavanjem novih radnika iz Hrvatske u Njemačkoj, upitali smo Marija Koturića, člana Uprave Hrvatskog gospodarskog saveza u Frankfurtu.

- Trenutačno se primjenjuje model 2+3+2, a to znači prvo zabranu rada za nove članice na dvije godine, pa onda moguće na tri i još dvije godine dodatno. Znači zabrana se za nas može odnosti najduže do 2020. godine. Riječ je o zabrani za nekvalificirane radnike. Ali, na žalost, ne pogađa to samo njih, pojedince, već i građevinske tvrtke iz Hrvatske koje imaju odličnu dugogodišnju reputaciju na njemačkom tržištu, a koje su sada i dalje prisiljene raditi u Njemačkoj preko vrlo kompliciranih kontingenata.

Koturić nam je otkrio i jednu zanimljivost:

- Vozači autobusa su trenutačno u Njemačkoj deficitarna radna snaga. U iduće dvije godine potrebno je 16.000 vozača autobusa u Njemačkoj. Pa, ako ima zainteresiranih u Hrvatskoj, neka nam se jave. Šestoricu smo zaposlili već od 1. siječnja u prijateljskom gradu Mainzu, a uvjeren sam da ćemo i idućih mjeseci zaposliti velik broj domaćih vozača autobusa i u drugim njemačkim gradovima. Poslodavci traže da vozači već znaju barem malo njemački jezik, jer ne žele vezano uz to puno investirati u nove kadrove - kaže Koturić.

http://www.jutarnji.hr/hrvati-evo-prilike--nijemci-traze-16-000-vozaca-autobusa/1165808/

bole2610

panorama trazi vozača! ko prvi njegovo!!!! >hammer< >rigoleto<

shef

Ne vidim nikakav link! Ovakvi postovi će se sankcionirati.

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

jesrib

ovo sto traze u njemačkoj... traze puno vozaca, zasto? jer je cjena pala pa domaci nece da rade kao vozaci busa, zato novače vozače iz vanjskih zemalja. plata je oko 1500 - 1800 eur neto. izračunaj si troskove:

1) ako si sam:
- 500 eur stan
- 300 eur troskovi
- hrana
- dodatno osiguranje
- put kuči i nazad (bar 2 puta mjesecno)
- moras odrzavati i porodicu kuči (dupli troskovi!!!)
- i vjerovatno se nađe jos sta ...

2) ako si porodicno:
- min 800 eur stan
- 400 eur troskovi
- hrana (4 clana min 400 eur)
- dodatno osiguranje
- potrebe djece i porodice
- ...

bojim se da nije sve bajno, kao sto misle pojedini. volijo bi da se javi koji kolega pa nam malo objasni kakva je situacija gori, kakve su realne plate, troskovi, dali se uopste isplati...
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!