Reklame i druge improvizacije na autobusima

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 00:20:36

Boki651

Ako su stvarno naljepnice, trebale bi biti istog ozbiljnog fonta kao što je zalijepljeno na prednjim vratima s unutarnje strane ili bilo gdje drugdje na busu. Po meni je ovo prezaigrano, ako su stvarno naljepnice, iako izgleda kao flomaster.

pehar_11

Ja sam se šalio. Duboko u sebi se nadam da nije flomaster. To bi bilo porpilično loše.
vrijeme je novac?!?

MAN 799

Malo starija reklama sa 817

mivano

Citat: Boki651  u Prosinac 20, 2022, 17:15:47U 794 u gornjem desnom prednjem dijelu garažni broj ispisan crnim flomasterom. Jedno veliko ZAŠTO?  ??? , pa to je novi autobus. Općenito nigdje ne bi trebalo ni pisati ništa flomasterom u ozbiljnoj firmi, neovisno o starosti voznog parka.
Kao nekad u 589 i 590 nakon modernizacije 2006.

pehar_11

vrijeme je novac?!?

MAN 799

824 dobio crvenu reklamu DM.

rzri05

Izgleda da je osvježena Pevex reklama na 711 čim su garažni brojevi na nekom petom mjestu od normalnog.

pehar_11

#997
Sve gore i gore. Ima li kraja ružnoći?
vrijeme je novac?!?

Čelični

#998
Ostaje nam jedina utjeha da takva rugla od reklama nećemo imati uskoro na autobusima nabavljenim preko EU fondova, pošto iz EU nedaju u roku od 5 godina postavljane reklama na njih kako je NP napisao. Ako je to uopće ikakva utjeha. Ali ćemo ih imati zato na ostalim autobusima.

pehar_11

#999
Neka naprave reklame koje su providne i lijepo izgledaju, a ne ono smeće ko Infomedia.
vrijeme je novac?!?

Čelični

Nadam se da ne može, ali čini mi se da je netko to već pitao na ovom forumu, pa ako me sjećanje dobro služi odgovorio mu je NP da je minimum 5 godina.
Ja bih iskreno volio da je trajno.

pehar_11

#1001
Citat: NP-549  u Studeni 30, 2022, 11:12:455 godina.

Ja jesam protivnik reklama, pogotovo kad čujem koliko smiješno malo love se uprihodi od toga, ali ako već moraju bit allover nek barem budu ko Točilica - napred se vidi van, prikolica poljepljena.  I efektnija je i odmah ju primjetiš, i manje smeta putnicima. Ja stvarno ne znam kako se slabovidne osobe snalaze u onom ormaru
vrijeme je novac?!?

rzri05

Ta Infomedia je valjda doslovno "gift that keeps on giving". Pa ja ne znam na koliko pozicija su im garažni brojevi na reklamama barem od iza, 707 ima jednu, 704 drugu, 663 treću i tako u nedogled. Valjda bi trebali biti na nekom istom mjestu kod svih reklama, a ne kako se kome da staviti pa traži gdje su metnuli. Nadam se da će barem one folije na prozorima promijeniti jer pri lošem vremenu je stvarno očajna po pitanju vidljivosti.

Po meni ona Točilica na 734 je stvarno najmanje loša, doduše nije ju stavila Infomedia nego Urbano oglašavanje, ali je neusporedivo bolja od ovoga što trenutno Infomedia lijepi, em se moglo više vidjeti kroz foliju, em na prednjem dijelu nisu prozori skroz pokriveni sa folijom (nadam se da se neće uskoro Infomedia sjetiti nešto svoje uskoro nalijepiti).

Vanjac

#1003
Na koji način funkcionira reklamiranje po autobusima? Ide li novac od reklama direkt troleju pa se info medii samo plaća postavljanje reklame, ili info media ima zakup na možda prostoru autobusa s obzirom da se oni reklamiraju kao oni koji koji su zaduženi za te reklame i po drugim gradovima ne samo Rijeci?

rzri05

Koliko znam, Infomedia je pobjedila na javnom natječaju za zakup površina, tako da oni iznajmljuju površine onima koji žele nešto reklamirati, a Autotroleju plaćaju godišnji zakup koji su ponudili na natječaju.