AP Imotski / Autoherc Metković - razno (2)

Autor im, Prosinac 29, 2016, 13:20:57


Lion's Driver

Kakve to ima veze sa Autopoduzećem ili Autohercom kad Autoherc nije ni suvlasnik kolodvora a kamoli vlasnik. Ima svoj ured tamo iznajmljen od jednog suvlasnika nekoliko kolodvorskih prostora. Toliki članak o svemu tome a zaključka nigdje, jer tko je vlasnik ostatka ostataka kolodvora tko zna.

MAN464

ZG-5354-AV Promet Makarska
ZG-5358-AV Autotransport Karlovac
ZG-5356-AV Samoborček
 hi

BVB
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Lion's Driver

#168
Prva novost je da počinje lagano čišćenje placa uz kolodvor. Danas je odvežena bijela Setra troosovinka u Bosnu. Da li će kolodvor ostati u potpunosti bez olupina nije sigurno ali jedan dio odlazi. A na placu se stvorila i Zora sa flix shemom koja je stajala na placu u predgrađu. Turski Mercedes s placa je na otpadu a MAN ex Panturist prodan u Bosnu.

Druga bitna novost je da je Autoherc, koliko ja imam informaciju kupio prigradske perone i nekoliko poslovnih prostora na srednjoj etaži. Tako bi kroz neko vrijeme Imotski trebao dobiti novi-stari kolodvor koji će naravno biti sređen i imati sadržaj koji svaki kolodvor u Hrvatskoj ima. Na međugradske perone autobusi uopće ne bi išli radi nereda o vlasništvu perona i pustih sudskih sporova oko istih. Nitko ne potraje autobuse ali, bolje imati svoje.

Pratimo situaciju  :)