Napadi na vozače autobusa

Autor erobuss, Kolovoz 21, 2008, 23:25:34

maly


COVIK

Citat: maly  u Studeni 13, 2012, 14:56:48
Pa ti sad vozi je....

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/vozac-autobusa-zavrsio-na-kirurgiji-istukli-su-ga-ucenici-289341?from=preview

Ma ne virujem da su to dica napravila bez razloga,kad je vozač vidija da su počeli demolirat bus triba im je pomoć u tome a ne im branit pa bi osta cile glave,jer i tako će njega okrivit roditelji te dice mamicu im na..... >hammer< >hammer< >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...



lussin


Frik85

Prije kad sem čital  još  nije bilo  ove slike.
Bild piše, sa je specijalna  jedinica  policije  spašavala  vozače


sniff

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/svijet/4108120/ovo-je-drzavljanin-srbije-koji-je-oteo-autobus-u-njemackoj-rekao-je-da-je-dobio-poruku-od-alaha/

Ovo je državljanin Srbije koji je oteo autobus u Njemačkoj. Rekao je da je 'dobio poruku od Alaha'
Državljanin Srbije Fahrudin Kahrović sinoć je na međunarodnoj autobusnoj liniji ''Laste'' Dortmund – Beograd na dionici puta između Nürnberga i Ingolstadta ušao u autobus i fizički napao dva putnika.

Fahrudin Kahrović je prema pisanju Republike.rs tijekom talačke krize rekao da je ''dobio poruku od Alaha kako mora napasti inače će biti napadnut''. Osumnjičenik je saslušan, no za sada nije poznato što je rekao na saslušanju i u kakvom je fizičkom i psihičkom stanju.
Podsjetimo, otmica autobusa na autoputu A9 kod Hilpolsteina u središnjoj Bavarskoj okončana je velikom akcijom policijskih specijalnih snaga u utorak kasno navečer.
Dionica autoputa A9 satima je bila zatvorena između mjesta Hilpolstein i Greding u oba smjera
Na mjesto talačke krize dojurili su, između ostalih i pripadnici Spezialeinsatzkommando iz Nűrnberga te pregovarački tim.

U 21.45 policijski specijalci krenuli su u napad i vrlo brzo svladali Kahrovića. On je uhićen, stradao nije nitko niti je bilo ozlijeđenih, a promet je ubrzo opet uspostavljen.