Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

ikar

Vjerojatno je skinuto za neki drugi MAN, bus stoji u garaži Poreč od kraja Rujna kada je ostao u kvaru na Zagreb-Rovinj. Mislim da se motor razletio.

sniff

Zašto Brač i Korčula te Krk i Cres nisu razdvojeni kao u starom popisu poslovnica ?

ikar

#1217
Citat: sniff  u Siječanj 21, 2023, 23:23:56Zašto Brač i Korčula te Krk i Cres nisu razdvojeni kao u starom popisu poslovnica ?

Službeno ne postoji podjela vozila na Krk i Cres, kao ni u slučaju Brača i Korčule. Radi se o dva prometna ureda iste PJ koja često rotiraju vozila, tako da je gotovo nemoguće popratit a ni nema smisla pisati jer se toliko mijenjaju da dok napišemo već su uglavnom zastarijeli podaci... Isti problem smo imali u PJ Istra sa prometnim uredima Poreč i Umag gdje već duže ne pišemo podjelu jer se vozila svakodnevno rotiraju kako više ne postoji servis u Umagu.

gorgoroth


gorgoroth

[AK RIJEKA IZVAN FUNKCIJE] Od 18. ožujka 2023., s početkom u 22:00 sata u akvatoriju riječke luke pristupit će se uklanjanju i neutralizaciji mine iz II. svjetskog rata zbog čega će biti obustavljen sav promet u užem centru grada.

Slijedom toga, autobusni kolodvor Rijeka - Žabica privremeno seli na prigradski autobusni terminal KD Autotroleja na Delti do okončanja akcije. Prodaja jednosmjernih i povratnih karata Arrive Hrvatska vršit će se na istoj lokaciji. U tom periodu neće biti moguće izdavanje mjesečnih karata.

Više informacija o prometovanju kroz centar grada i točnoj lokaciji privremenog međugradskog kolodvora saznaj na https://www.arriva.com.hr/hr-hr/novosti
 #arrivahrvatska

Doki21

Jel ima kakvih novosti oko one slupane S519HD, hoće li biti kakvih pomaka ili će idalje samo stojat pokrivena najlonom?
Mislim bolje da su je onda prodali pa bi je netko popravio i vozila bi lagano, a ne ovako samo stoji u garaži  :P

Matej

Da se isplati popravak, već bi ona bila na cesti :)

lussin

#1222
266 je popravljena, a u popisu VP se može vidjeti da je i dobila nove tablice, PŽ-296-EV

sniff

Uostalom, jučer je i bila u Zagrebu u Autotransovoj garaži. U ovim glomaznim voznim parkovima (Čazmatrans, Autotrans), gdje vozila nisu poredana po markama, uvijek postoji opcija tražilice u pregledniku ili jednostavnije CTRL+F na tastaturi.
Kad smo već kod voznih parkova, @Doki21, kad ih već uređuješ na BhBusu, čak i u istom formatu, sa informacijama s ovog foruma, bar napiši izvor podataka. Nije u redu da ovdje netko prikuplja podatke sa sto strana, a da ih ti samo kopiraš negdje drugdje



Matej

Znači friško popravljena

Worldtraveller

Pozdrav svima. Jel' može netko potvrditi da je istina što kažu u Arrivi, da je Arriva H1 prodana talijanima? Odnosno, preuzimanje će se dogoditi od nove godine.

Majstor

Bilo je o tome već price

Preduvjet je sve udružiti u Arriva HR
Sa 01.09.2023.g. i Panturist bi trebao promjeniti ime kao i APP i onda sa 01.12.2023.g.obaviti prijenos na novoga vlasnika
Prije Covida je bila dogovorena i kupovina Rudi Expresa i jačanje Arrive na Medimurje ali je Covid to odgodio
Samo mi sudite pošteno !

Worldtraveller

Još kad bi se znalo tko će biti vlasnik...

gorgoroth

Citat: Majstor  u Lipanj 14, 2023, 13:38:51Bilo je o tome već price

Preduvjet je sve udružiti u Arriva HR
Sa 01.09.2023.g. i Panturist bi trebao promjeniti ime kao i APP i onda sa 01.12.2023.g.
U ATR ili

Mark926

S obzirom da je Arriva vlasnik direktno PNT logicno je da obje pripoje Arrivi.