Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

elmex

Drago moje Zadarsko dite ispričao sam se jer znam da sam bio preoštar. Nisam ni rasist ni ksenofob. Samo volim i branim svoje. Neka ti ljudi žive i rade kao naši vani.
Doći ćeš na moje kad ispratiš dijete na ekskurziju ili maturalac jednog dana. Itekako će te zanimat kako se zove vozač i koliko godina ima i koji je njegov "ratni put"

Zadarsko dite

Citat: elmex  u Rujan 26, 2024, 11:24:45Drago moje Zadarsko dite ispričao sam se jer znam da sam bio preoštar. Nisam ni rasist ni ksenofob. Samo volim i branim svoje. Neka ti ljudi žive i rade kao naši vani.
Doći ćeš na moje kad ispratiš dijete na ekskurziju ili maturalac jednog dana. Itekako će te zanimat kako se zove vozač i koliko godina ima i koji je njegov "ratni put"

Ono s cim sam ja poceo, ti vidis samo na slikama. Moj najdrazi auto je bio i ostao 302 s 240 konja motorom, tek kako bih ti dao mali naputak o godinama i starosti i staza. A imam i ratni put, poprilican.

Imam i godina voznji po europama, i istocnim i zapadnim i balkanskim i dobro znam sto su mi i kako govorili takvi kao ti.

Branis svoje na pogrjesan nacin. Krivis onoga koji nije kriv. Svi ti koji su dosli ovamo zele sebi i svojima isto sto i ti zelis sebi i svojima. I on vrti volan kao i ti i zulja guzicu na isti nacin kao i ti i ja nekada.

Krivi su vlasnici koji zele sto veci profit i to uglavnom ostvaruju na ledjima onih koji taj profit, tu zaradu stvaraju. Kriva je politicka vrhuska koja stiti profit, ne i radnika. I zbog toga se uvoze radnici, kako bi se ubio zakon ponude i potraznje, kako bi se trosak radnika odrzao sto nizim. Placu ce dignuti kad ih se natjera, ne prije.

Spominjete neku ljubav prema firmi, busevima, glancanje, paznja, a oni daju ovo ili ono - nekima.
Ljudi, to se zove kapitalizam. Ta firma nije tvoja, taj autobus je tvoje sredstvo rada koje ti je vlasnik tvrtke dao kako bi stvorio profit i sebi i njemu. To je privatno vlasnistvo, drustvena svojina je davno nestala, sto prodana, sto pokradena sto unistena. Vlasnik moze raspolagati sa svojom imovinom kako zeli, radnik se moze i mora boriti i izboriti za svoja prava, zaradu, status. Pogledaj ovu tvornicu u Umagu. Gazda zatvara tvrtku koja mu donosi zaradu. Ludilo, a! Sto mogu radnici? Nista. Izboriti se za zakonom zajamcena prava i trazi svoju srecu dalje.

Autotrans i Arriva? Decki dragi, imate mogucnost raditi i sutiti, raditi i boriti se za svoja prava, raditi sutiti i lagano nadoknaditi tih par stotki eura na onaj malo nezakonit nacin ili jednostavno dati otkaz i otici.
 Kocijasa se trazi, ima firmi koje postuju radnike.......

Arriva i Autotrans tek ceka dosta promjena.....

lussin

Imao sam fotku koja nije ispala za forum, tako da evo sa fejsa Arrive 1670 sa prigodnim detaljem

lukas auto

Nova runda budućih rashoda, veća nego i jedna do sad, čak 83 vozila.

mate

Bome trljaju se ruke u BiH, Bugarskoj i na Kosovu... ;D
Nzm da li se može otprilike po ovome zaključiti što će u rashod, a znači da bi onda moglo doći i nešto novina u ATR

lussin

Više manje se da razaznati (sa Krka 1475, 1379, 1509, 166, 1524), iako ni sa zadnjeg popisa nisu svi prodani

tramvajac 92

Čudno kako se ne rješavaju Bova  ;D

Worldtraveller

Bitno da se u Slavonskom Brodu voze euro 4 norme. ;D

Majstor

5 VDL futura je na listi

Stiže li ista novo ili smanjuju broj linija??
Samo mi sudite pošteno !

Worldtraveller

Plaća za Rujan:574eura
582eura
654eura
670eura

depo

Worldtraveller

Slavonski Brod.
 I još 584 eura i drugom prijatelju 677 eura. Evo upravo gledam platnu listu.
Pa nije ni čudo što nitko neće raditi u Arrivi.
A kažu da traže 20 vozača u Požegi.

gorgoroth

1502, filipinac ga je lijepo uparkirao u golf, a golf pokupio još jedan auto

Frik85

26.12 se ide po prvo tranšo starih Volva( 2012,2013)

gorgoroth

Nisu mogli starije nabaviti