Centar za odgoj i obrazovanje - Rijeka

Autor Bari, Ožujak 07, 2010, 23:57:44

Bari

Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka
Rijeka, Senjskih uskoka 2
tel. 051/344-145
http://centar-odgojiobrazovanje-ri.skole.hr



KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

gorgoroth


gorgoroth


gorgoroth


gorgoroth


gorgoroth

Ovo je u biti centar za rehabilitaciju, pa ne znam da li treba nova tema


gorgoroth


Paško

Zapravo, cijela ova tema može pod ključ jer nijedno od vozila nije autobus. Svi su u M1 kategoriji, dakle za prijevoz najviše 8 putnika (8 sjedišta).
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth


gorgoroth

Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka predano novo kombi vozilo


U Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka održana je prigodna svečanost primopredaje novog školskog kombi vozila, za čiju nabavku su sredstva osigurana u proračunu Grada Rijeke.

Ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka Ivone Šabarić Rubeša novo školsko vozilo predala je zamjenica gradonačelnika Rijeke Sandra Krpan. Primopredaji su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Goran Palčevski, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Grada Rijeke Iva Erceg te predstavnici tvrtke Euro Limbus d.o.o, koja je isporučila vozilo.

Riječ je o vozilu proizvođača Mercedes-Benz, model Sprinter, koje ima 19+1 sjedalo te je opremljeno  svom potrebnom opremom sukladno Zakonu o prijevozu u cestovnom prometu, Pravilniku o prijevozu školske djece te Pravilniku o posebnim uvjetima za vozila kojima se obavlja javni cestovni prijevoz i prijevoz za vlastite potrebe.

Novo školsko kombi vozilo vrijedno je 123.125,00 EUR, a sredstva za njegovu nabavu u potpunost su osigurana u proračunu Grada Rijeke.

,,Od srca se zahvaljujem našem osnivaču, Gradu Rijeci, što je osluškujući potrebe naše škole te imajući i u vidu sigurnost djece u prometu, osigurao financijska sredstva za nabavku ovog prekrasnog novog vozila. Našem novom školskom autobusu želimo puno sretnih kilometara", kazala je ravnateljica Šabarić Rubeša.

Zamjenica gradonačelnika Krpan naglasila je kako je Grad Rijeka, sagledavajući potrebe škole, spremno izdvojio sredstva za novo kombi vozilo, što je podržalo i Gradsko vijeće, glasajući za proračun Grada Rijeke.
,,Rekla bih da smo svi zajedno ujedinjeni kada se radi o našoj djeci. Veselimo se daljnjem razvoju ove škole, a gradska vlast s gradonačelnikom Markom Filipovićem te zamjenikom Palčevskim i sa mnom na čelu zalagat će se da dođe do izgradnje nove zgrade Centra za odgoj i obrazovanje i preseljenja škole, jer doista smatramo da je to nužnost. Već sljedeći tjedan ravnateljica i pročelnica Erceg idu na razgovor u nadležno ministarstvo, tako da vjerujem da nas čeka još puno lijepih vijesti iz Centra za odgoj i obrazovanje", kazala je zamjenica gradonačelnika Krpan.

https://www.fiuman.hr/centru-za-odgoj-i-obrazovanje-rijeka-predano-novo-kombi-vozilo/

gorgoroth


gorgoroth