Pozdrav svima

Autor akzg22, Ožujak 13, 2017, 02:17:59

akzg22

Bok svima,
Moje ime je Krešimir iz Zagreba i volim sve što vole mladi (i stari dakako). Moje područje interesa je široko,a obuhvaća, već pogađate i autobuse (i donekle trolejbuse). Ovaj forum je odličan, naravno da može uvijek bolje, zahvaljujući ovom forumu sam shvatio kakva je bila autobusna industrija na ovim prostorima, ma volim ja nove autobuse ali nekako su mi pomalo bezlični ali da su moderni i udobni, nema dvojbe, no da ne bih okolišao, stavljam i stavljati ću slike uglavnom starih autobusa,a želio bih da se pokrene inicijativa da se restauriraju ili kupe stari autobusi (proizvedeni na ovim područjima),o detaljima uskoro. Bilo bi šteta da u potpunosti nestanu jer u mnogim zemljama bivšeg Istočnog bloka itekako čuvaju stare autobuse, teško mi je shvatiti zašto nema ovdje baš nekakvog entuzijazma (osim nekih iznimaka) da se stari autobusi restauriraju,a kada bi se moglo, napraviti i replike nekih značajnijih modela koji više ne postoje ali su slični nekim modelima koji postoje i stave u muzej, nema sumnje da bi ti stari autobusi privukli mnoge ljude i turiste. Smatram da je i čuvanje starih autobusa stvar kulture.

Servis


Dreamwalker

Pisao sam ti već i na pp da se držiš pravila foruma, obrisali smo ti tonu slika, a brišemo i dalje. Sve to uredno ignoriraš. Ne bi želio ispadati strog jer po prirodi nisam takav pa te nisam (a bome ni drugi nisu) banirao. Pitat ću te ovako javno: Ako ti obrišemo masu postova i slika, ako te više puta opominjemo, zar je toliko teško filtrirati slike i staviti samo one najkvalitetnije na forum? Da se ne lažemo, ima i dobrih slika, ali dojam uništiš masom slika koje uništiš. Kod Arene Zagreb na onom šodru bi mogle tako vrhunske slike (gotovo razglednice) nastajati samo da se malo udaljiš i da ukomponiraš arhitekturu Arene u sliku. A što mi dobijemo? Mutnu, nakošenu do bola sliku stražnjeg kraja autobusa. Apsolutno najlošiju kombinaciju svih mogućih elemenata. Pa molim te onda da nam objasniš u čemu je problem? Ako je stvarno teško malo popraviti slike, filtrirati one najkvalitetnije, onda se treba ostaviti fotoaparata i treba sudjelovati na forumu bez slika. Još nikoga nismo pojeli zato jer sudjeluje na forumu bez slika. Gotovo nas tjeraš da budemo strogi i da udaramo po banovima iako to vjerojatno nije rješenje.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Paško

Bezveze se trudiš. Čovjek ne razumije, a na poruke ovakvog tipa drsko ne odgovara. Nema nade, ali nek stoji da smo napravili sve što smo mogli.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!