Doubledecker

Autor thomcro, Prosinac 26, 2007, 21:10:08

thomcro

Imam info da doubledecker vozi putnike koji imaju pokazne Autotroleja, umirovljenike 60+ do 06.01.'08. ... može li netko potvrditi tu informaciju?
Pozdrav by thomcro


thomcro

Pročitah! Ovo svakako treba iskoristiti!
Pozdrav by thomcro


Klanaman

Jučer vozeći se busom čuo sam razgovor dvojice vozača o tome da će 680 navodno 21.5. ići u Požegu na promjenu krova.

kico101

Pretvorit će ga u Monodecker i poslati na prekidnu 1-cu. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Klanaman

Il bi ga mogli staviti na liniju 34 za Rukavac i Veprinac. A mogao bi i za Šoiće al kroz naselje.  :D  ;D

amalok.95

Dali uopče 680 moće voziti brže od 40 kmh

ikar


NP-549

Bio prisutan kad je vozio 88 km/h   ;)

Problem je što to nije klasični katni autobus (ND313) nego prerađeni obični.  Svi pravi katni imaju tri osovine -  http://img5.imagebanana.com/img/sjdmtx4/3294.jpg

Neznam baš koliko je moguće da završi na nekoj liniji pošto ipak gabaritima odskače od običnih autobusa.  Osim što u startu moramu otpisat sve tunele i preniske mostove, problem su i grane na drvoredima.  Pošto kronično fali autobusa, dobro bi došao čak i ovakav na linijama 10A (po zimi) ili 5A.  Zaključaju se stepenice i primaju se putnici samo na donji kat. Za spomenute linije čisto dovoljno.  Ukoliko pak stvarno završi na sređivanju krova onda može i na neke "jače" linije, al nekako ne vjerujem u to.  Najprije će bit da ide na prodaju.

Berlingo

A da za vrijeme maskara vozi zvoncare? Mozda nebi trebalo nista zakljucavati. ;D U svakom slucaju ako ode s ulica biti ce mi zao, ipak je bio lijepa pojava na cesti. :'(

Boki651

Možda bi i bilo nešto od njega da su nesposobnjakovići iz luke i terminala, te turističke zajednice, uspjeli dovesti par cruisera, jer stalno pričaju o Rijeci kao budućoj cruising destinaciji i početnoj stanici za ukrcaj putnika iz Austrije, Slovenije, Njemačke itd.

A neće bit niš od toga, Koper će sve to preuzeti.

ikar

Za početnu stanicu ili "changeover/home port" je potrebna puno veća logistika. Na ovom području nitko se ne može mjeriti sa Venecijom. No, da se vratimo na naš terminal - on je jako prostorno ograničen i neznam kako bi oni uspjeli izvesti transfer putnika s brodova u autobuse. Pa tamo jedva da stanu 2-3 autobusa a ne cca. 10-15 koji bi morali biti tamo za jedan brod od 700 putnika. Pogledajte kako to samo u Dubrovniku izgleda!

NP-549

U  Požegu ide na obnovu postojećeg krova.  Ostat će pomični.

ikar

Jutros 680 išao za Požegu.

Boki651

Rekao mi frend, nije precizirao kada, da je pred malo kod izlaza iz Towera DD imao fizički kontakt s nekim autom

jedan_019

Ako je taj sudar bio kod izlaza iz tunela, ništa me ne čudi. Dovoljno ti je da tamo stojiš 2 minute i vidiš koliko su ljudi glupavi jer voze na pamet. Godinama stoji znak STOP iz smjera ulice koja se spušta prema Toweru i nitko nije stajao jer se "znalo" da nema prometa u tunelu. Sada kad je tunel otvoren, vozila koja izlaze iz njega i skreću prema desno, imaju prednost. Ali čak ni oni ne gledaju znak pa onda staju i puštaju vozila sa sporedne ceste. KATASTROFA!