Okolica Stuttgarta (VVS)

Autor Lion's Driver, Srpanj 28, 2021, 21:39:43

citaro

Citat: 421  u Siječanj 16, 2022, 17:02:55
HM! Ja sam old school > scharfes s
The letter is only used in German, and can be replaced with ⟨ss⟩ if the character is unavailable or capitalized, though a capitalized version has existed officially since 2017.
In the 20th century, it was completely replaced by ⟨ss⟩ in Swiss Standard German (used in Switzerland and Liechtenstein),[2] while it remains part of the orthography of Standard German elsewhere. tnx

nije vom Faß ni u Njemackoj ni Austriji, jer pravilo glasi da ß dolazi iskjucivo nakon dugih vokala, a vokal "a" u Fass je kratak.

Lion's Driver

Iako sam u karanteni našlo se 3 dobre koje nisam objavio  ;D

smogovci.bbb2

Koja kombinacija otvaranja vrata, prva i treća unutra, srednja prema van :o
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Lion's Driver

Da takva je narudžba kod C2 "step 3". Ne znam da li to za njih ima nekakvu posebnu prednost. Oni malo stariji su prema unutra. Facelif prema unutra. Sva treća su na dozvolu sa senzorom.

Paško

Pretpostavljam da je logika u tome da je na treća vrata moguć i izlazak i ulazak (možeš ih otvoriti tipkom), a na druga samo izlazak.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

421

Kakve veze ima s ulaskom ili izlaskom činjenica da su vrata klizna ili zakretna ???
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Paško

Pa vrata koja se otvaraju prema van, klizna, češća su na izlaznim vratima jer bi trebala implicirati izlazak. Nećeš čekati da se otvore i udare ti u facu ;)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

steyr1985

Merceses stvarno ima šarolilu ponudu sve je stvar sta zelis narucit. U mojoj firmi imamo različitih serija ( sva troja vrata sa vanjskim ili unutarnjim otvaranjem). Međutim zadnja serija koja je dosla upravo ovakva  druga vrata su sa vanjskim otvaranjem upravi jer se na druga vrata najvise koriste invalidska i dijecija kolica zako ima najvise mjesta.