Vandalizam u autobusima i na stanicama

Autor jedan_019, Srpanj 17, 2010, 03:25:32

rzri05

Citat: pehar_11  u Veljača 03, 2023, 18:56:24Iako ne volim grdit vozače, nažalost, ima i nekih koji cigaru zapale i u busu, u vožnji, s putnicima
Evo danas sam baš naišao na sličnu situaciju (neću navoditi konkretne detalje jer mi nije cilj zagorčavati živote vozačima), bus na okretištu čeka polazak do kojeg ima barem pet minuta, a vozač puši u busu i očito ga nije briga. Da barem kasni pa puši u vožnji, onda bih barem imao tračak razumijevanja (iako se po meni ne bi ni to trebalo događati).

rzri05

Stvarno bih volio znati kako se uspije ovako zaprljati dva sjedala ispred sebe i lijevi bok u 773, nešto bijelo je po svemu završilo. glavauzid

Čelični

A što i to na slici na sjedalu piše NARKOMANIA216 možda su i uistinu to napravili narkomani. Bili narkomani ili se samo glupirali i hvalili da su to (na svoj ponos i diku u svojim bolesnim mozgovima), ovakvu štetu i zaprljati dva sjedala autobusa i lijevi bok s proštenjem gori su od svinja kad se moram tako izraziti.  >hammer<

rzri05

#183
Citat: Čelični  u Veljača 07, 2023, 21:21:07A što i to na slici na sjedalu piše NARKOMANIA216 možda su i uistinu to napravili narkomani.
Slično tome sam vidio i "umjetničko" djelo u nekom Lion's City G 76x pred par tjedana odostraga, još napisali "Viškovo psihijatrija" uz to, upravo mjesto gdje bi autor pripadao (psihijatrija, naravno da ne Viškovo).

pehar_11

#184
771 (da ne govorim o autobusima koji na Delti stoje po noći otvorenih vratiju da ekipica može u njima skakat, pit i palit sve ostalo).
vrijeme je novac?!?

rzri05

Trebalo bi te zaslužne za to razbijanje isto tako nogom po riti kad već mogu nogom po autobusu. Jednostavno ne razumijem koja im je poanta toga, po meni to definitivno nije način za liječenje frustracija ili pak zabavu.

NP-549

Vi ko da ste rođeni i odgojeni u samostanu u Švicarskoj. Šta se čudite ko pura dreku ? Nitko normalan to ne odobrava, ali uvijek je toga bilo i bit će. Današnja mladež je još i med i mlijeko šta se radilo pred 10,20 ili 30 godina.

rzri05

Ne čudi mene da ima vandalizma, ali ne kužim od kuda im upravo padne na pamet tako razbijati. Mogu i sam priznati da je u zadnjih 10 godina toga puno manje, to se može vidjeti, ali i ovaj ostatak što se dogodi također narušava izgled unutrašnjosti u nekoj mjeri.

kico101

#188
Citat: NP-549  u Travanj 01, 2023, 10:42:25Vi ko da ste rođeni i odgojeni u samostanu u Švicarskoj. Šta se čudite ko pura dreku ? Nitko normalan to ne odobrava, ali uvijek je toga bilo i bit će. Današnja mladež je još i med i mlijeko šta se radilo pred 10,20 ili 30 godina.

A bas sam nesto slicno mislio napisat.
S obzirom da sam se najvise s autobusima vozio 80tih i 90tih, ovo je stvarno sasvim pristojna razina.
Jest da su ondasnji busevi bili robustniji, a ne plasticetina, ali svejedno.
Vidjeti tada u bilo kojem busu cekic za staklo-mission imposible. Iščupana sjedala u o317 pod normalno. Ni jedan gumb za vrata nije radio, a na plafonu svaka treca lampica. O izrezanim harmonikama da ne govorim.
Ne valja ni danas, ali....
Imamo kamere, ali sto s njima kada maloljetnicima mozes stavit soli na rep koliko su zasticeni. Kada napune 18 vec su teski kriminalci koje mora interventna rjesavat.
Dobro dosli u Orwell society.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

pehar_11

Nije ništa big deal, samo je ružno vidjet donekle nove autobuse pokidane, pošarane ili izrezane. Nije toliko strašno, ali nepotrebno.
vrijeme je novac?!?

pehar_11

Na željezničkom u smjeru grada razbijeno staklo

Su razbijali danas s obzirom na norijadu?
vrijeme je novac?!?

lussin

U nekom plinašu se skakalo i lupalo po krovnim panelima

pehar_11

U 732 upravo rade tulum, ako do Permana preživi autobus svaka čast
vrijeme je novac?!?

pehar_11

#193
Počupan interijer (krovna plastika) na zadnjem dijelu plinskog Crosswaya sa obe strane, neznam gbr i nemam sliku. Radi se o polasku jedanajske iz Viškova u 16:35

edit: 836 ili 837, vozi PŠB
vrijeme je novac?!?

pehar_11

vrijeme je novac?!?