Pogađalica --- mjesta gdje su uslikani autobusi ZET-a

Autor Tomek, Studeni 24, 2008, 21:48:08

sokre

Mislim da bi ovu raspravu trebali premjestiti negdje drugdje, a najpametnije mi se čini otvoriti temu linije APVG ...

Smatram da pogon čije linije prometuju kroz dvije županije i Grad Zagreb to zaslužuje .. 8)

Pa ako se slažete, ..

Ivan

Citat: 221  u Studeni 17, 2011, 17:24:45
Kak da dođem od tog Strmca Bukevskog do VG? Po karti ima 10 km?!
Ne znam vidi li se iz sokreovog pretprošlog posta koji je ionako ostao na prethodnoj stranici, ali da ponovim malo, linijom (uz podsjetnik da bi bilo dobro malo prošvrljat kroz popis linija, jer mi je bedasto uopće napisati ovo-)
321 Velika Gorica - Strmec Bukevski, onda kombiniraš sa 307 ako hoćeš od ili do Zagreba.

221

Ma, osjećam se glupo jer mi nije jasno kako nisam vidio tu liniju na popisu ZET-a. Hvala na objašnjenju.

MAN19464

Citat: 221  u Studeni 15, 2011, 17:49:49
Ne pratim te linije (307, 308) iako su mi pred nosom, ali koliko vremena ima vozač prije svakog polaska?
u srednjim službama uglavnom ništa ili ako se potrefi možda 2 minute odmora prije polaska, a u kasnim službama po 10 min

MAN19464

Citat: 221  u Studeni 18, 2011, 14:23:52
Ma, osjećam se glupo jer mi nije jasno kako nisam vidio tu liniju na popisu ZET-a. Hvala na objašnjenju.
možeš i kombinirati sa 308 do črnkovca pa tamo pričekati 321 kod birtije dvije seke, uglavnom u strmcu nemoj ostati jel nema ničeg osim ako želiš vidjeti gdje je prošle godine pukao nasip i poplavio črnkovec lekneno i ščitarjevo, drugo nemaš šta vidjeti i cesta je jako loša tj, napravili su tako usku cestu između leknena i strmca da se naš bus na jedvite jade mimoiđe sa školskim busom, što znači da će kad padne snijeg D-5 imati puno posla, kružna linija nije u planu i neće ni biti. što se tiče koliko se vozača promjeni na liniji 308 i koliko prijeđu kilometara teško je to reći jel 308 ima 3 vozna reda al nije da svi stalno voze 308 nego voze više linija malo je na 308 pa na 309, 325 304 uglavnom toplomjer je šarolik sad ideš u sasi pa u strmec pa u zapruđe istom trasom nazad onda iz strmca u goricu pa tamo voziš 325 zatim 304 i 325 spojeno u jednom polasku uglavnom stalno moraš čitati toplomjer kako nebi nešto zeznuo i otišao tamo gdje netrebaš, u pavg-u uglavnom je sve tako šaroliko ako ti piše služba recimo linija 308/1 voziš puno više različitih linija a ne samo 308
još da napomenem linija 308 dobila je kemijski wc na stajalištu linije 308 nakon 2 godine od obećanja. linija 319 napokon vozi kružno kako bi se izbjeglo da se bus opasno okreće kretanjem unazad na županijskoj cesti u lukavcu koja je vrlo prometna i opasna pogotovo za vrijeme smanjene vidljivosti u magli, 3 godine traži se da se napravi ta promjena koja je sad napravljena, u zadnjih godinu dana traži se da se izmjesti okretanje busa koji vozi ispomoć u 06:55 linija 308  izbjegličko naselje kosnica, okretanje je gotovo nemoguće kolika je gužva jel je tu domovinski most i zbilja bus se načeka jel nepada nikome napamet da propusti bus u polukružnom okretanju koji se mora ponekad raditi iz dva pokušaja jel je tamo štand sa voćem i povrćem koji smeta, ako se nastavi ovom brzinom rješavati ovako opasni problemi nadamo se da će i ovaj problem biti rješen za 2 godine.

marin

Ovo mi je prva pogađalica? Nadam se da nije ni preteško ni prelagano, mislim da je kut slikanja dosta širok ;) Lokacija??? Može i linija !!

sokre


marin

Pun pogodak. To ti je jedno 200 metara od placa u Španskom linija je 136! Bravo Sokre ;)
Vidim da je ovo bilo prelagano jer mi je to bilo najbliže za slikat, pa ću sljedeći put stavit nešto teže i naravno drugu liniju!

sokre


marin


marin

Citat: sokre  u Studeni 20, 2011, 13:34:49
Ćevepdžinica te odala..  8)
A jel mozes pogoditi ili naci na karti kako se zove ta ulica i ova okomita na nju?

sokre

`No name street`.

Trg Ivana Kukuljevića, bar tako kaže karta ...

marin

Hahaha no name- nije al oke, ova po kojoj bus prolazi na slici je Nikole Gučetića, tako se i zove prethodna stanica, a ova stanica na koju sad ide se zove Matije Divkovića po toj okomitoj ulici.
Trg Ivana Kukuljevića se zove zgrada i ona mala ulica odma uz zgradu ;) Eto, sad još malo više poznaješ ZG  ;D

Sonja

Iznenadili bi me ako nebi odmah pogodili i ujedno se ispricavam na prljavoj sofer sajbi ;D


marin

E pa nije da je lagano. Ali navodi me po busu da je to negdje na teritoriju APP-a, ali mi se čini kao okolica Zg-a. Mozda iza Gorice. A kad je slikano???