Velika Gorica

Autor sniff, Srpanj 01, 2024, 17:30:58

lussin

1807, 1809, 0251, 1809 i 1798, ekipa u garaži

lovac27

Zna li netko da li jedan bus vozi svoju liniju ili se rotiraju? Vidio sam danas 1798 i 1809 na liniji 2 isto i neki dan na jednom krugu linije 2 gbr.0255.Isto sam vidio 2 različita gbr. na liniji 4.Jel još Ambassador u VG?

lovac27

Od 1.1. mijenja se vozni red na svim linijama Arrive u VG. Ima više polazaka na linijama 1 i 13, 15,više polazaka prema ž. kolodvoru linije 5 i svih 16 linija ima korekcija polazaka.

lovac27

Danas sam koristio liniju 15.Vozi Crosway Line 0258 bez VG sheme. Linija češće prometuje od Nove godine i ima tri prednosti nego prije Zetova 321.Prvo razdvojena je od linije za Sase, češče prometuje i treće kod dolaska u VG stoji na stanici kod Zetove garaže, ide Kolodvorskom i Matice hrvatske, stoji u Galženici i dolazi na terminal. Odlično za one koji moraju u DZ

MAN19464

Sve je podređeno potrebama putnika, najbolje se to vidi na liniji 11.

Mercedes bus

Ulica bana Josipa Jelačića skroz u radovima sve do raskrižja s Ulicom Slavka Kolara, sve je iskopano pod rupama, živi užas, zabranjen je prolaz autima, a dozvoljen busu koji jedva jedvice prolazi, trese se i lupa ne znaš prije hoće li se raspasti ili prvnuti ne znam tko je dozvolio iz Arrive da autobusi prolaze tamo, podhitno treba preusmjeriti linije po meni liniju 3 od terminala Gorice pa do Merdijanja, a liniju 1 preusmjeriti na Ulicu Matice Hrvatske pa na Ulicu Slavka Kolara,pojačati liniju 2 i preusmjeriti linije za V. Bunu, Mraclin i Kozjaču direktno na terminal, jer radovi će dosta trajati jer radi se o zamjeni cjevovoda

lovac27

Zna li netko zašto linija 1 od 1.1.iz Kolodvorske ne skreće na željeznički kolodvor nego stoji na stanici blizu istog na križanju Kolodvorske i Bana Jelačića a vozni red iste se nalazi na ž. kolodvoru. Isto tako na ž. kolodvoru nema raspored linije 3,kao ni 4 i 5 a stoje tamo. Nalazi se vozni red samo linija 1 i 2

lovac27

Citat: Mercedes bus  u Veljača 28, 2025, 13:54:45Ulica bana Josipa Jelačića skroz u radovima sve do raskrižja s Ulicom Slavka Kolara, sve je iskopano pod rupama, živi užas, zabranjen je prolaz autima, a dozvoljen busu koji jedva jedvice prolazi, trese se i lupa ne znaš prije hoće li se raspasti ili prvnuti ne znam tko je dozvolio iz Arrive da autobusi prolaze tamo, podhitno treba preusmjeriti linije po meni liniju 3 od terminala Gorice pa do Merdijanja, a liniju 1 preusmjeriti na Ulicu Matice Hrvatske pa na Ulicu Slavka Kolara,pojačati liniju 2 i preusmjeriti linije za V. Bunu, Mraclin i Kozjaču direktno na terminal, jer radovi će dosta trajati jer radi se o zamjeni cjevovoda
Evo od sutra se zatvara ulica Bana Jelačića do 31.7.Pa se mijenja smjer kretanja linija 1,3,4i 5.i vozni red.

sniff

1778, 0253 i 1809 u ponedjeljak u VG

lovac27

U subotu će u VG na Airvg voziti Arrivini autobusi svakih 10 min od 11 do 20.30 od terminala VG do starog terminala Zračne luke kao i prošle godine .Ako netko bude u mogućnosti, bilo bi dobro ovdje staviti koju fotografiju. Busevi će imati natpis AirVG25 i vozit će kružno po Gorici.

Mercedes bus

Jbg nisam stigo uhvatiti priliku slikat jer su busevi se ranije povukli u garažu tj. vec u 7 je bio zadnji otisao sa zračne luke, na relaciji VG- stara Zračna luka vozilo je 4 autobusa, 3 MAN-a i 1 Iveco, mogu reći da je dosta ljudi koristilo buseve u nekim trenucima bio je popunjen kao 330, sto se tice postivanja tih "svakih 10 min" o tome se da pricat jer nije bilo bas tako, vise se kretalo po procjeni guzve, u nekim polascima znala su 2 busa ići, vremena za odmor vozačima je bilo sasvim dovoljno, dođu na zračnu luku pokupe putnike i odu, dok se na terminalu pravila pauza cca 10-15min.