Kvarovi i nesreće autobusa

Autor maky, Svibanj 12, 2008, 21:08:14

Auto Poduzeće Z Imotski

ja mislim da će se sutra man iz omiša voziti nisam siguran

Paško

Ne obraćajte pažnju na ovo što piše član Auto Poduzeće Z Imotski. Sve su to laži koje on objavljuje na raznim mjestima
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Auto Poduzeće Z Imotski

evo ovako će mo ako se makne sutra MAN a ja mislim da hoće jer je tako rećeno onda virujte ako ne onda ne vjerujte o-0

a na kojim ja to sve objavljujem te vijesti kolega Avtomontažafan kako ti nije stid tajko optuživati

COVIK

Citat: Auto Poduzeće Z Imotski  u Lipanj 05, 2012, 16:31:39
evo ovako će mo ako se makne sutra MAN a ja mislim da hoće jer je tako rećeno onda virujte ako ne onda ne vjerujte o-0

a na kojim ja to sve objavljujem te vijesti kolega Avtomontažafan kako ti nije stid tajko optuživati

MAN je još u Omišuuuuuuuuuu good_boy
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Shole

Eto sad znamo kom netriba virovat

Auto Poduzeće Z Imotski

MAN je tribao doći prije u srijedu je išao naš mehaničar i rekao da ga treba došlepati pa ne mogu naći koji drugi bus da ga došlepaju

tamlover

Al bitno da se sve, kako kažeš, popravlja  >hammer<
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

COVIK

Citat: Auto Poduzeće Z Imotski  u Lipanj 10, 2012, 13:29:39
pravi se ovi ZG-5090-AJ on se pomalo završava a skoro će na cestu a točne ne znadem kad i kao će biti odrežen

Da ti virujemo ili ne ;)

Auto Poduzeće Z Imotski

to je vaša volja mene to ne briga ako će te se virovati onda virujte  >:(

VISEON

Veceras na liniji imotski - osijek u sibeniku najstariji mb tourismo ostao u kvaru. Zamjenski bus se cekao 3 sata da dodje iz im. I dosla lutrija -Deni bus av120. Bus u katastrofalnm stanj, pola sjedala bez naslona za glavu,smrdljiv,zamagljena stakla... Jedna od najduzih linija u drzavi, a voze busevi za otpad. Malo je bolje stanje s Panturistom s kojim voze u kooperaciji, ali i oni redovno salju starog citylinera. Sramota za prijevoznike, a na stetu putnika.

COVIK

Citat: VISEON  u Lipanj 11, 2012, 03:17:03
Veceras na liniji imotski - osijek u sibeniku najstariji mb tourismo ostao u kvaru. Zamjenski bus se cekao 3 sata da dodje iz im. I dosla lutrija -Deni bus av120. Bus u katastrofalnm stanj, pola sjedala bez naslona za glavu,smrdljiv,zamagljena stakla... Jedna od najduzih linija u drzavi, a voze busevi za otpad. Malo je bolje stanje s Panturistom s kojim voze u kooperaciji, ali i oni redovno salju starog citylinera. Sramota za prijevoznike, a na stetu putnika.

Ajde još ste dobro i prošli,a šta bi tek bilo da je doša Mile s Masterom ;D ;D ;D

VISEON

Bio je pun bus, pa masters ne bi prošao, ali ATP ŠI je došao sa servis vozilom da ustanove kvar, odgovor je bio mjenjač i getriba, pokušali su dogovoriti da ATP ŠI odvozi dalje ali nije uspilo, navodno dugovi AP Im su čak veći od dugova ATP Ši. Vozač kaže da plaće nisu dobili od 12mj.

Auto Poduzeće Z Imotski

samo da pitam dali je se maka MAN iz omiša :)evil

Shole

Citat: Auto Poduzeće Z Imotski  u Lipanj 05, 2012, 16:31:39
evo ovako će mo ako se makne sutra MAN a ja mislim da hoće

A evo, ti si  5.Lipnja napisao da će se maknut SUTRA.  Eto nam danas i 11. pa ako se i je maknuo konačno ipak je prošlo 5 dana od tvoje velike, sigurne objave

Auto Poduzeće Z Imotski

a nisam ja kriv za to meni je tako rečeno dečki ne mojte se ljutit ako sam rekao nešto krivo