Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

buSHunter795

Skyliner ZG 740-VS je preuređen i izgleda fantastično  :o
ima novu masku naprijed..pa kome stane na put neka uslika  ;)

tomekk

Croatia drži liniju Zagreb -Novi Marof- Varaždinske Toplice ::|
Sad kad su se odvojili od ap-a vjerojatno voze opet svoje linije koje je prije vozio ap pa tako imaju više polazaka iz Zg za Čakovec, a postoje čak i "preklapanja" pa u isto vrijeme ide i ap i croatia.
Nadam se da imaju dovoljno autobusa za sve te linije jer ipak je sad sezona gotova...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

zoki.man.fan

Tlimfocit

http://www.croatiabus.hr/

129 kuna Split-Zagreb? stvarno jeftino.....neka neka samo naprid!!!

kilometar

Eto,i ovo da vidim,da je neko smanjio cijenu karata.Dobra stvar,čestitam........

steyr1985

Sa ovim akcijama dovode se pošto su u stečaju do totalnog nestanka i oni i Varaždinci.

tomekk

Citat: steyr1985  u Listopad 16, 2009, 16:12:53
Sa ovim akcijama dovode se pošto su u stečaju do totalnog nestanka i oni i Varaždinci.

Ne znam točno kak sad to ide kad su u stečaju, al veze s Varaždincima su raskinute-karte se više ne priznaju, a autobusi croatie koji su bili u ap-u su odavno vraćeni...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

fakincic

Kroz Pregradu točno u 19.30 prema Straži prošao 511.

Otkad su ukinuli prije nekoliko godina spavanje, vozi uvijek netko od domaće ekipe, pa je u 8.30 i u 18 uvijek isti auto.

steyr1985

Citat: tomekk  u Listopad 16, 2009, 16:50:26

Ne znam točno kak sad to ide kad su u stečaju, al veze s Varaždincima su raskinute-karte se više ne priznaju, a autobusi croatie koji su bili u ap-u su odavno vraćeni...
Na Varaždince sam mislio jer su i oni dali nenormalne popuste, otvori temu AP Varaždin-razno samo sam u ovoj temi obuhvatio oba prijevoznika.

tomekk

Citat: steyr1985  u Listopad 16, 2009, 21:01:46
Citat: tomekk  u Listopad 16, 2009, 16:50:26

Na Varaždince sam mislio jer su i oni dali nenormalne popuste, otvori temu AP Varaždin-razno samo sam u ovoj temi obuhvatio oba prijevoznika.

Aha, a, to znam, vidio ja već to odavno i prije nego je na forumu bilo, no Varaždinci su dali samo popuste za studente, a Croatia za sve putnike na navedenim linijama na kojima ponekad i ne vidim preveliku popunjenost, a piše na njihovim stranicama da linije za Varaždinske Toplice ne voze do daljnjeg pa sad dal im se isplate popusti na linijama na kojima ima prevlast AP :-\ jer da su uzeli Ap-u punooo putnika mislim da bi i Ap spustio neke cijene :-\
I još nešto di ne nalazim logiku kod Ap-a:
Varaždin- Zagreb 69 kn
Novi Marof- Zagreb 51 kn
Varaždin- Novi Marof 15 kn

PROFA

Velika je steta sta se dogodilo sa CROATIA BUS tvrtkom,ali od 1993 stalno su tu neke posebne trgovine!
Ja sam bio njihov prestavnik nekad i ,znam tak veliki gluposti koje su ucinjene !
A direktori su dosta autobusa kupili kao nove,a oni su bili polovni kao mercedes 0404 kad su dosli bili su 4 nova,a cetri polovna samo sa novim tahografon restauring je napravio mercedes!
A ovaj MEGALINER od Samoborceka je bio od mog prijatelja u Njemackoj i imao je gornje prozore kao vlak!

elvis

Cini mi se da smo jednom pisali da ne znamo sudbinu jednog MB 0404 od Croatia-busa,nasao sam ovaj link za clanak iz 2006.god. Nisam siguran jel njihov bio,ali mnogo je slican CB-ovoj shemi bojanja

http://www.blic.rs/stara_arhiva/arhiva/2006-05-03/strane/hronika.htm

PROFA

Nas dvojica se nismo bas razumili,ja neznam nista za ovaj bus iz 2006.
Ali znam kada su kupljeni ganc novi to je bilo mislim 1996 pred strajk ,kad je Leon Suiljic preuzeo firmu .
A tada je Anto Marian bio direktor tvrtke i kupio je osam  mercedesa 0404 pa cu cetri bila po godinu dana stara ali kad se napravi rectauracia u Njemackoj i camjeni tahograf izgleda kao nov,a dobies popust na takav bus 35% i to u kesu ti vrati svaka firma to a na racunu je cijena avanzin!
Ja sam bio u mnogim firmama pa znam kad bi sve reko bilo bi mozda nakon 13 god svasta,jer sam sa svim direktorima bio dobar i sviju znam;od CROATIABUS,CAZMATRANS,APP Pozega!
A ima jos i neki manji privatnika
pa i onaj megalajner noviji ima $ vlasnika dosad,a onaj prvi je jako zapetljan niko nezna mu pravo porijeklo
cak je bio i zapljenjen na Slovenskoj granici to nemoze ni ISUS znat  je prava istina!

Tomek

Ovaj link što je elvis dao je izgleda gbr497 koji je ranih 2000--itih nestao iz Croatia busa..
Inače Mercedesi su stariji od 1996., svi su 1992./1993.
Megaliner koji je kupljen od Samoborčeka je stariji od onog što u kupili novog, iako se to nije činilo.

PROFA

Ne ne MEGALINER je bio od moga druga u Njemackoj i on ga je kupio kad je CAZMATRANS kupila prve neoplane i om je mladji od onoga prvog megalinera,jer na njemu je orginal maska sa farovima samo su na katu prozori promjenjeni!
A za Mercedese nisam bas siguran,ali kad je bio strajk  jedan mijesec kad se LEON i ANTO svadjali tad su kupljeni !
A prvi megalajner je neka velika nucka,on je vozio 1,5 godinu na FRANKFURT tablicama ,a imao ovu reklamu i vozace iz Hrvatske zato je bio i oduzetn 3 tijedna !
A Mercedesi su se 0404 posli proizvodit 1994 i prva dva u EUROPI je kupila APP Pozega tada se tvrtka zvala ASP i direktor je bio TOMO PAVELIC.
A Njihovi Croatia bus mozda 95 ili 96 treba vidit samo kad je bio strajk i kada je leon tamo poceo sa udjelom koje je dionice kupio od radnika!