Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

Večeras za Stražu Transliner ZG 0006 CB (s ruksakom).
Novi transliner nije bio na noćenju u Humu na Sutli jako dugo.

mile6

baš novi, star je 10 godina  ;)

fakincic

Citat: mile6  u Studeni 18, 2009, 23:04:43
baš novi, star je 10 godina  ;)

Pa čuj, tu liniju inače redovito vozi 511, koji je u svakom slučaju stariji i izgleda kao pravi kramp

mate

Cityliner N116 ex. Gbr. 430 (ZG-231-F) je sada u Slavonijatransu i ima registracije SB-923-DP  ;)

ikar

Onaj Starliner od reprezentacije 1111-CB je sada službeo vozilo dr.Andrije Hebranga tokom kampanje, čak su ga i prigodno obljepili.

zvone13

Daj molim te neku slikicu da i to CUDO vidimo

5AR

Jedna stražnja, bočno ne znam kako je jer sam sliku dobio.

troosovinac

bela lađa

zvone13

Ludnica...

Hvala na slici

fakincic

Večeras kroz Pregradu za Stražu prošao 493.

PROFA

Evo da ti kazem kak je stanje u toj meni naj drazoj tvrtki:

Tvrtka je sada u stecaju i vodi je stecajna upraviteljica.
Jos u tvrtki ima oko 140 radnika ukupno!
Ima  53 autobusa zavedena a mozda koji i fali!
50 milijuna kuna imaju duga ja nisam htijeo ni pitat prema kome jer je ton ne zamislivo!
5 CITILINERA iz 04.2003 imaju po 1 450 000 km to je naj manje cak neki i vise,i njima se blizi kraj znaci!
Nemaju bas nista stvarno ni garazu,ni radionicu,ni praonu bas nista stvarno neg jim dragi bog stoji na pomoci!
A sud se ocekuje posle nove godine tacniju u 03.2010 pa ce se vidit kam ce dalje otic u zaborav ili ce konacno neko opravdat njih!!!!

Piramida

Citat: PROFA  u Prosinac 08, 2009, 19:43:51

50 milijuna kuna imaju duga ja nisam htijeo ni pitat prema kome jer je ton ne zamislivo!
5 CITILINERA iz 04.2003 imaju po 1 450 000 km to je naj manje cak neki i vise,i njima se blizi kraj znaci!
Nemaju bas nista stvarno ni garazu,ni radionicu,ni praonu bas nista stvarno neg jim dragi bog stoji na pomoci!
A sud se ocekuje posle nove godine tacniju u 03.2010 pa ce se vidit kam ce dalje otic u zaborav ili ce konacno neko opravdat njih!!!!

Tvrtka je u stečaju i ne vodi je ženska nego muška osoba.
Garaža , radionica i ostalo se nalazilo na jako dobroj lokaciji zato i je nestalo i to prije nego što je došao Zovko. Zovko je cijelu APV grupu kupio samo zato jer im je on isporučivao gorivo koje oni nisu platili pa se jedan veći dio duga prelomio i APV grupa je postala njegovo vlasništvo. Naravno da će nakon što namiri svoja potraživanja prodati CB kako bi namirio i ostatak potraživanja. Potpuno legalno i u skladu s zakonom.
Zovko se ''odrekao'' u vidu modernizacije voznoga parka CB-a ali je povukao jako dobar potez pa je na kraju otovorio Croatia Zovko Bus , agenciju za prodaju karata i ostalo... i prodaje karte Croatia busa isto kao što i gorivo prodaje CB-u.
Sumnjam da će se CB izvući iz ovoga stanja jer u toj tvrtci , osim imena , više ništa i ne vrijedi. Nažalost ;)

tomekk

Citat: Piramida  u Prosinac 08, 2009, 20:30:00
Citat: PROFA  u Prosinac 08, 2009, 19:43:51

Tvrtka je u stečaju i ne vodi je ženska nego muška osoba.
Garaža , radionica i ostalo se nalazilo na jako dobroj lokaciji zato i je nestalo i to prije nego što je došao Zovko. Zovko je cijelu APV grupu kupio samo zato jer im je on isporučivao gorivo koje oni nisu platili pa se jedan veći dio duga prelomio i APV grupa je postala njegovo vlasništvo. Naravno da će nakon što namiri svoja potraživanja prodati CB kako bi namirio i ostatak potraživanja. Potpuno legalno i u skladu s zakonom.
Zovko se ''odrekao'' u vidu modernizacije voznoga parka CB-a ali je povukao jako dobar potez pa je na kraju otovorio Croatia Zovko Bus , agenciju za prodaju karata i ostalo... i prodaje karte Croatia busa isto kao što i gorivo prodaje CB-u.
Sumnjam da će se CB izvući iz ovoga stanja jer u toj tvrtci , osim imena , više ništa i ne vrijedi. Nažalost ;)

Tvrtku vodi stečajna upraviteljica Marija Vujčić Turkulin  ;) , a stanje je takvo kakvo je, dobro je dok ljudi još rade, al autobusi unatoč trendu ušminkavanja su prestari s previše prijeđenih kilometara...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

PROFA

Ne znam sta mislis u opste!
Stecajna upraviteljica  evo ti iniciali  M.V. to su inciali!
A ja bi rado od njega kupio dionice samo da vidimo sud!
A istina je nema vise nista vrijedno!
A naj manji je problem kupit buseve ,napravit istu reprizu kao sto je direktor za UNIVERZIADU uradio legendarni Lelas mislim da se zvao.
Ili mozda uzet ove VOLVE sto su kupili svi po HRVATSKOJ to su polovni-novi jer su dosli svi iz Badena pored Beca mali grad tamo svi kupujemo kamione

Svaka cast Varazdinac tak je ali mi je nezgodno ime pisat!

Piramida

Citat: PROFA  u Prosinac 08, 2009, 20:52:24
Ne znam sta mislis u opste!
Stecajna upraviteljica  evo ti iniciali  M.V. to su inciali!
A ja bi rado od njega kupio dionice samo da vidimo sud!
A istina je nema vise nista vrijedno!
A naj manji je problem kupit buseve ,napravit istu reprizu kao sto je direktor za UNIVERZIADU uradio legendarni Lelas mislim da se zvao.
Ili mozda uzet ove VOLVE sto su kupili svi po HRVATSKOJ to su polovni-novi jer su dosli svi iz Badena pored Beca mali grad tamo svi kupujemo kamione

Svaka cast Varazdinac tak je ali mi je nezgodno ime pisat!

U pravu ste za stečajnu upraviteljicu. Čini se da je došlo do određene konfuzije u mojoj glavi u vezi tih stečajnih upravitelja  ;)
Kupio bi dionice a kažeš da nema ništa vrijedno. Imaš toliko love da jedan dio želiš baciti na Croatia Bus ? Izvoli onda. Baci ih  ;)