Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Tlimfocit

Citat: PROFA  u Svibanj 02, 2010, 23:17:09
Prvo idiote soferi nisu budale da ne prebroje putnike prije polaska,,a i svako bi rekao  u busu da nisu svi na broju!

vidim da nisi najpametniji pa ću ti pooolako objasniti:

napisao sam da je autobus ostavio djecu u Sveučilišnom kampusu jer je to bilo odredište tog autobusa. Dakle autobus je došao do tu i onda je tu ostavio (iskrcao) djecu (putnike) i onda je otišao prazan. Sad razumiješ?

tomo

I danas je CB vozio liniju Vukovar-Laussane s polaskom u 14:00h, išao je jedan N 1116, ali je bio predaleko da bih registrirao koji točno....

mate

Citat: tomo  u Svibanj 08, 2010, 22:04:46
I danas je CB vozio liniju Vukovar-Laussane s polaskom u 14:00h, išao je jedan N 1116, ali je bio predaleko da bih registrirao koji točno....

Cityliner ZG-0025-CB je na toj liniji bio danas ;)...Inace u zadnje vrijeme on se ustalio na toj liniji

fakincic

Večeras kroz Pregradu prema Humu na Sutli prošao katni 515 (linija iz ZG u 18:00). Inače je na toj liniji non-stop 511, a nedjeljom u zadnje vrijeme vidim katnog. Vjerojatno zbog ponedjeljka.
Prije 15 godina, dok u Pregradi nije sagrađena srednja  škola, petkom u 18 je znao ići redovni bus, nekad čak i s dva bisa. U ponedjeljak ujutro isto se kao ispomoć redovito slao bis. Zlatna vremena   :(
Sve je bilo puno.

tomo

Danas je u Orašju viđen 604 oko 14h, bio je na AK te se uputio u pravcu Tuzle ali mislim da nije bila nikakva linija

mate

Citat: tomo  u Svibanj 23, 2010, 19:46:56
Danas je u Orašju viđen 604 oko 14h, bio je na AK te se uputio u pravcu Tuzle ali mislim da nije bila nikakva linija

Je rijec je o liniji Zagreb - Tuzla - Zagreb (polazak u 10 iz Zg,u 12.25 iz SB)...Inace ovaj polazak iz Zagreba se samo nedjeljom vozi ;)

tomo

Citat: mate  u Svibanj 24, 2010, 10:54:44
Citat: tomo  u Svibanj 23, 2010, 19:46:56

Je rijec je o liniji Zagreb - Tuzla - Zagreb (polazak u 10 iz Zg,u 12.25 iz SB)...Inace ovaj polazak iz Zagreba se samo nedjeljom vozi ;)
Onda mi je žao što da nismo fotkali, taman je bio na raskrižju kod BP, ja lijevo, a on desno... ali gotovo nikog nije ni bilo u busu.....

fakincic

Sinoć (linija u 18:00) i danas u Humu na Sutli (8:30 iz Zagreba) bila Temsa 019.
U 7:30 iz Huma za Zagreb otišao 513.

tomo

Jučer standardni ZG-0006-CB na liniji Osijek-Hamburg , ZG-0025-CB Vukovar-Laussane....

Tomek

U današnjem Večernjaku ima prilog na 3 strane o ljudima koji su u prometnim nesrećama nekog ubili i koji sad služe zatvorsku kaznu. Jedan od njih je i vozač CB-a koji je vozio onaj O404RHD kod Opuzena kada je prilikom izlijetanja busa s ceste poginulo troje ljudi. Dobio je 2 i pol godine zatvora te kaže za novine da je to nepravedno jer da je bus izletio zbog jakog naleta vjetra.

tomekk

Citat: Tomek  u Lipanj 06, 2010, 12:07:30
U današnjem Večernjaku ima prilog na 3 strane o ljudima koji su u prometnim nesrećama nekog ubili i koji sad služe zatvorsku kaznu. Jedan od njih je i vozač CB-a koji je vozio onaj O404RHD kod Opuzena kada je prilikom izlijetanja busa s ceste poginulo troje ljudi. Dobio je 2 i pol godine zatvora te kaže za novine da je to nepravedno jer da je bus izletio zbog jakog naleta vjetra.

Eh, da, evo ima jedan dio tog članka i na internetu:
http://www.vecernji.hr/vijesti/za-volanom-sam-ubio-prijatelja-drugi-put-kolegu-istom-mjestu-clanak-151105

Malo  o-0 , ali ovo je svakako zanimljiva tema i problematika o kojoj bi se dalo raspravljati.
U tekstu piše da  zatvorenici prolaze i kroz poseban program, a zanimljiv je i dio iz članka:

Citat:Prva je faza programa poznavanje prometnih propisa i tu rezultati nisu baš sjajni. Od 37 testiranih iz jedne grupe nitko nije položio testove za B kategoriju. A među njima, bilo je i pet profesionalnih vozača

a isto tako i komentar(dio komentara):

Citat:Moj pokojni otac mi je često znao reći da je vozač jednom nogom u grobu, drugom u zatvoru.

Time mi je naravno želio reći kolika je velika odgovornost vozača
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

zlikowszky

Evo čitam danas u Zagorskom da je netko prijavio kako je CB bus u Muzej evolucije dofurao djecu, a bez vidljivih oznaka da se radi o prijevozu djece. Došla policija, obavila izvid i ustanovili da bus nema licencu za prijevoz djece. Šoferu 500 kuna kazne.
Nazdravlje!
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Man lion's coach

Vozac koji je najmanje kriv najvise ispasta, surova svakodnevnica vozaca sa ovih prostora....

dado1979

Traže šofere,zna neko konkretne informacije o uvjetima i o stanju u firmi?

troosovinac

nije gužva za natječaj   u subotu sam priča s jednim poznanikom to je sezonski posao,a plaču kad vidiš!!!!
bela lađa