Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Tomek

Taj ti je sada u AP Varaždinu gbr 616.

kampanjac

..aha...tak sam si i mislil da je možda gore otišel...u svakom slućaju, hvala Tomek na informaciji.. ;)

Konj

Evo Croatia Bus otvara i svoju putnicku agenciju!!!! Sto bi to trebalo znaciti???

8) 8)

fakincic

Danas u 8.30 za Hum na Sutli išao nekakav VW kombi bus. Vidio sam ga kada je vraćao liniju i skužio ga po plavoj tabli iako je bila gusta magla. Kombi je bijele boje, natpis na bočnim vratima nisam skužio, a ako sam dobro vidio regu, gledajući u retrovizor, ZG 3550 DT ili 3552DT. Bumo vidli kaj budu navečer u 18 poslali!

Tomek

Šta toliko malo ljudi ima na toj liniji?

fakincic

Prije bih rekao da je razlog da nemaju aute, 511 koji tu liniju drži je valjda u kvaru, skoro tjedan dana je vozio katni i onda ovo.

kampanjac

čekat ću ja sutra ujutro u 09:30 u krapinskima...baš me zanima kaj će doći...slike stižu... ;) ;)...al nikad nema tak malo putnika da bi trebao ići kombi...fakinčić, kakva je bila popunjenost kombija?

Majstor

CBus upravo ostaje bez Setre / gori na parkingu benz.postaje ZOVKO /  uz nju i cisterna plina
Samo mi sudite pošteno !

kampanjac

koja setra..?..315..? ??? ???..ili 228? ??? ???

mate

Trenutno na Novoj kazu da je bus djelomicno izgorio...

manoplan

Ajde, nije strašno. Barem po ovim slikama iz Večernjeg. Znaju njima i puno bolje izgorit  :(

zvone13

PITANJE JE  ....
                                sta je ova Setra radila u Zovko  garazi

im

Citat: zvone13  u Prosinac 07, 2010, 20:00:59
PITANJE JE  ....
                                sta je ova Setra radila u Zovko  garazi

možda prelazak u ap-imotski