Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

mikagan

jel ko zna sta je s onim busevima CB-a sta se nalaze
iza ZOVKA u blizini Herc-toursa bus123

mares

ova tri s ljijeve strane motori rekli svoju zadnju klipnjace izletile van
to su gb 9,10,11

maly

Što se tiče buseva iza Zovka su svi na prodaju i svi koji su bili tamo su ispravni,tj:0404-3 kom,megaliner,transliner,starliner.

Shole

zašto pišeš 2 puta jednu te istu stvar ?

mares

mate

Citat: dado1979  u Srpanj 27, 2011, 22:19:24
Danas registrirane 2 renault iliade ZG6341EM ZG6342EM vlasnik irisbus Resnik a idu u Croatiabus u najam.

Evo oglasa za ove buseve koji su zavrsili u CB:

http://www.njuskalo.hr/autobusi-kombi/irisbus-iliadegtx-49-1-1-oglas-1955418

Konj

Da li je istina da je zagrebacki autobusni kolodvor kupio Croatia Bus i da je smijenjena dosadasnja stecajna upraviteljica?
8) 8)

mares

Citat: Konj  u Rujan 14, 2011, 14:42:44
Da li je istina da je zagrebacki autobusni kolodvor kupio Croatia Bus i da je smijenjena dosadasnja stecajna upraviteljica?
8) 8)

smjenjena je ali jos nije autobusni kolodvor kupio croatia bus

Westin

CROATIA - BUS d.d. - u stečaju  traži 10 vozača na određeno ; povećan opseg posla .Natječaj vrijedi od 23.9-23.10.2011.
Radno iskustvo :1. godina
Strani jezici :engleski i njemački
Ostale informacije :
SSS upravljanje vozilom na registriranim linijama i u povremenom prijevozu, vođenje putne radne dokumentacije i prodaja voznih karata, uslužno i uglađeno postupanje prema putnicima, pohrana putne prtljage, otkljanjanje manjih kvarova tijekom vožnje, engleski/njemački pasivno, informatička znanja, vozački ispit D kategorije, rad na određeno vrijeme, pismene zamolbe slati poštom na adresu: Marina Držića 4 (autobusni kolodvor), Zagreb ili na e-mail: ljudski.potencijali@croatiabus.hr

Više na :
http://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Marek

Jesu li njihovi autobusi još uvijek tamo kod Zovka?
Jel ZG-9404-V još vozi?

Marek

Tomek

Obnovljen popis voznog parka na našem forumu, još samo moram skužiti koji je dobio nove reg., 490 il 491, ostalo sve osvježeno, po novom popisu imaju 40 autobusa, sve ostalo uzeo Zovko

mile6

nažalost, ima promjena i među vozačima. neki stari vozači dobivaju otkaz jer ne žele podržat rad stečajnog upravitelja koji vrši mobing nad radnicima, dok istovremeno prima nove mlade vozače, dakle stari nisu višak. ako ne žele potpisat punomoć, skidaju ih sa boljih autobusa i stavljaju na krame koje su neispravne ( 70% ih je neispravno) riskirajući svoje živote i živote putnika. sad ja vas pitam forumaši, gdje je tu pravda i ima li vam sve to smisla?

Marek

Citat: mile6  u Studeni 02, 2011, 17:29:40
nažalost, ima promjena i među vozačima. neki stari vozači dobivaju otkaz jer ne žele podržat rad stečajnog upravitelja koji vrši mobing nad radnicima, dok istovremeno prima nove mlade vozače, dakle stari nisu višak. ako ne žele potpisat punomoć, skidaju ih sa boljih autobusa i stavljaju na krame koje su neispravne ( 70% ih je neispravno) riskirajući svoje živote i živote putnika. sad ja vas pitam forumaši, gdje je tu pravda i ima li vam sve to smisla?

Znam vozača koji je bio na N1116 ,a sada vozi onog Translinera 0005-CB. A vozač je oko 55-60 godina...  :-X

conecto

To je firma koju su prokurvali vozači jednako toliko koliko i oni koji su je opljačkali za mnogo kraće vrijeme. Tamo su uvijek napredovali podobni grebatori (tipa Rojs), a kad je na tu firmu bacilo oko više tajkuna morali su se opredijeliti na jednu ili drugu stranu, čista kocka pa kako je tko potrefio. Naravno, tajkuni su se na kraju međusobno dogovorili, a vozači većinom izvisili.
Ne znam koliko vam je poznato što se sve u toj firmi događalo 90-ih kad su na porti gorjeli autobusi, dok su jedni štrajkali drugi su vozili, linije su u ispomoći održavale i druge firme, među onima izvan štrajka kondukteri su bili često mehaničari, a u igri tajkuna bili igrači kao što su Kutle, Radošević ili općepoznati Sulić.
Većini vozača bilo je jedino bitno da se dokopaju linije, osobito neke međunarodne gdje se švercalo sve moguće i nemoguće ovisno od vremena kad je što išlo (za vrijeme YU TV ili video o čemu je Rojs javno pričao kod Željke Ogreste, pa malo kava i detergenti, poslije cigarete i rakija na Zapad itd.itd.), za plaću nisu previše pitali kao ni za doprinose kako bi imali koliko-toliko dostojnu penziju. Neki kažu da u CB nema busa koji nije raskopan na granici.
Sad su naletili Zovku koji ih je dokrajčio, garaža na atraktivnoj lokaciji prodana, nekad ugledni vozni park ostario.
Ne znam što se sad događa tamo, da li je mobing ili ne, ali bez bolnih rezova za CB nema spasa, ako ga uopće ima.
Tipična hrvatska priča, i što sad?
Da li je Jaca spasila radnike "Đakovštine" novcem poreznih obveznika za neisplaćene plaće, kad su ti ljudi taj novac uglavnom već potrošili na životne potrebe, a već su jučer u praksi ostali bez posla? I što dalje?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...