Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Tomek

Zato jer je to bus koji je u Šibeniku bio godinu dana te je kao rashod vračen Croatia busu čiji je bio i prije te je sad sparkiran u novoj garaži Croatia busa gdje njegovi djelovi služe za autobuse Croatia busa

Tomek

Croatia bus se preselio u novu garažu u Lučkom  :D
Heinzelova je potpuno ispraznjena, na parkingu su ostali autobusi Atlasa, Francuzovića i Molnara, nijednog više Croatia busa tamo nema...
U Lučkom je ispred nove garaže sparkiran MB O404 gb606, a straga na parkiralištu 20-ak autobusa.. Mogu reći da mi nova garaža ne djeluje preveliko, čak mi se čini da bi uz neku obnovu voznog parka mogla biti i tijesna, no možda se varam...

I još da dodam, večeras u 21.00 iz Zagreba za Dubrovnik je otišao Transliner 0007 koji je obnovljen i ima nova prozirna stražnja svjetla  :D

Tomek

Radim popis Mercedesa O404RHD u Croatia busu i jedan je izgleda nestao pa ovdje molim ako netko zna točnije neka napiše:

ZG-497-TK -- zadnje bio registriran s tom registracijom 2003., dal netko zna gdje je nestao??
ZG-498-TK -- postao ZG-1995-E, JOŠ UVIJEK VOZI U CB
ZG-499-TK -- prvo prebačen u Korčula bus, zatim prodan Dado toursu, tamo još uvijek vozi pod tablicama ZG-8255-AT
ZG-500-TK -- postao ZG-1994-E. JOŠ UVIJEK VOZI U CB
ZG-501-TK -- postao ZG-5392-F, JOŠ UVIJEK VOZI U CB pod gbr 505(prije bio gbr501)
ZG-502-TK -- nastradao 2007. kod Metkovića, rashodovan, njegove tablice ima sad Tourismo AP Imotskog
ZG-503-TK -- JOŠ UVIJEK VOZI, ali zanimljivo je da je pod ovim tablicama registriran tek od 2005.(šta je bio prije???)
ZG-504-TK -- JOŠ UVIJEK VOZI, pod ovim registraicijama je regan tek od 2001.

Ex Croatiaturist

ZG-868-OP -- nastradao kod Plitvica 2004., rashodovan
ZG-869-OP -- JOŠ UVIJEK VOZI
ZG-870-OP -- JOŠ UVIJEK VOZI

Dali itko zna gdje je nestao gbr497??

erobuss

ZG-508-VL jučer u Mostaru

Tlimfocit

sinoć megaliner u Splitu oko 2 sata....

manoplan

Zetovac i ja danas smo njegovim Škodilakom skoknuli do nove garaže Croatie busa u Lučkom. Nažalost, nismo uspjeli uči unutra.

Kasnije nam se pridružio i Tomek, pa samo svi otišli do bivše garaže u Heinzelovoj ulici gdje su nas dočekali jezoviti prizori.  :(

Od svega što još funkcionira je ova praonica za autobuse

;D

Ostaci ostataka...

Tomek

Jedan Mercedes O404 CB-a je razbijen sprijeda i stoji kraj rashodovanog Skylinera.. Inače, da stvar bude žalosnija taj mi se čini obnovljeniji.
Čuo sam da nova hala nema uopće kanale pa autobusi koji idu na popravak moraju na dizalicu.

zlikowszky

manoplan, ovo je strašno. da se za toliko kratko vrijeme stvari toliko devastiraju...
Pa kakvi smo mi to ljudi????
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

manoplan

Citat: zlikowszky  u Siječanj 27, 2009, 15:45:54
manoplan, ovo je strašno. da se za toliko kratko vrijeme stvari toliko devastiraju...
Pa kakvi smo mi to ljudi????

Stvari još gore izgledaju uživo. Vide se posljedice obijesnog uništavanja inventara. Npr. željezni okviri vrata i prozora su isčupani i iskrivljeni kao da su od papira  :o

Citat: Tomek  u Siječanj 27, 2009, 13:05:20
Čuo sam da nova hala nema uopće kanale pa autobusi koji idu na popravak moraju na dizalicu.

Dobro da ima krov  ;D. U odnosu na staru garažu sve je to nekako minijaturno. Unutra stane svega nekoliko autobusa.

Konj

Tko zna koji su uopće planovi tom novom vodstvu....To ispada takav odnos kao
da sagradite bolnicu dovedete kirurge a nemate operacijske sale............To je jako
tužno ali i zabrinjavajuće.

8) 8)

erobuss

I kad pomisliš da je iznenađenjima kraj, eto ih opet...
Nema popusta, nema linija... Iskreno, čudi me da u sred vijesti nisu nakačili famozno Z

http://www.croatiabus.hr/

manoplan

Citat: erobuss  u Veljača 27, 2009, 22:28:57
I kad pomisliš da je iznenađenjima kraj, eto ih opet...
Nema popusta, nema linija... Iskreno, čudi me da u sred vijesti nisu nakačili famozno Z
http://www.croatiabus.hr/

Totalna drama  :o. Nema linije Zagreb-ST-Zagreb  ???. Ukinut popust za studente na razini cijele AP grupe  ??? Najbolje da odu svi doma.

mansg313

kad prestane raditi praona uopće se neče znati da je tu bio CB ostati če samo ovaj stari znak kao podsjetnik  da su to nekad bile hale nekad najmočnijeg prijevozničkog poduzeča u RH :'(

Tomek

Ajmo insideri javite se, danas sam doznao da kreće zapljena autobusa, što znači početak kraja ove nekad velike tvrtke koju su velike Hrvatine dovele do ovakvog stanja...

tomekk

zapljena svih autobusa ??? ??? pa kako ???(nisu im busevi neki novi da bi bili na lizing pa da se zapljene)jel se može to samo tako zapljenit?pa nad njima nije pokrenut stečaj il tako nešto, nije mi baš sve to jasno :-\ :-\
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga