Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

martin

Citat: tomekk  u Siječanj 06, 2013, 13:00:55
Citat: nidi  u Siječanj 06, 2013, 11:22:16
Nije neko veselje, ako se ne varam to je ex zadar bus, znam vozaca koji ga je duzio u zb, zamjenili su ga jer je prokisnjavao tj. nekud je ulazila voda nije ni ovlasteni servis uspio otkloniti a jos tu ima puno stvari. Mislim da su vani mogli uzeti puno bolje cak i za bolju cijenu buduci da je u nas sve precjenjeno...

Da, Tourliner je ex Zadar bus, al.su ga trampili s Prazenom za Iliade i Tourismo te ga je Zadar bus trebao otplacivat, a nije pa ga je uzeo leasing...Prazen ga je htio otkupit od OTP leasinga, al se nisu mogli dogovorit oko cijene tako da se iz toga vidi da bus kod njega nije imao problema...
Imao problema(koji ih to bus nema koji je to savrsen ),prokisnjavanje problem navedite mi od 100 buseva kolko ih nece prokisnjavat i koji su to ostali problemi to sto vozaci pricaju mogu pricat sta oce i kako oce ovisno o stanju i firmi i kako se moze rec da bus od 4 godine nije veselje,molicu ljepo sta vi svi ostali vozite u odnosu na ovaj bus pa da on nije veselje a koje od vas vidio racu kolko je bus placen pa da se moze komentirat o  cjeni busa... a iz sadasnje situacije se vidi i zasto su ga zamjenili
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

borelee

Sve ima svoju cijenu prokisnjava li bus ili je savrsen... Koliko vidim prazen se nije uspio dogovoriti oko cijene a CB da...  E sad postavlja se pitanje ko je tu bio dobar trgovac...

nidi

Martine ja samo iznosim šta znam, tj. šta mi je rekao čovjek koji ga je vozio od prvog dana i s kojim sam napravio par vožnji. Croatia Bus je za mene prijevoznik no1 i veselim se svakoj njihovoj prinovi kao i izlasku iz problema! A tvoj nastup je kao nekog kauboja. Mnogima ovdje bi trebalo podrezati krila jer čim netko ne djeli njihovo mišljenje napadaju kao u najmanju ruku hijene! >hammer<
*****  V     O      L       V       O   *****

martin

Prvo ovde niko ne glumi kauboja forum i je zato da se razgovara i komentira,drugo samo sam prokomentirao tvoje izjave a niucemu te napao nisam jer da jesam drukcije bi to izgledalo a ako se ti osjecas napadnuto JA TI SE JAVNO ISPRICAVAM PRED SVIMA,prvo kazes da nije neko veselje bus od 4 godine a sad kazes da se veselis svakoj njihovoj prinovi i onda se zna da se za tu cjenu(a koju to) mogao nacc bolji b us vani pa ja mislim da niko nezna nezna nicije cjene ni racune a pogotovo od ovako velke firme zato mislim da se o tom nemoze komentirat a sto se tice stanja busa stoje tebi kolega reka u to neulazim al malo previse je bilo negativnog u tvom postu o tom busu ako vec tako volis tu firmu...  ;)

nidi

Ja sam samo rekao da je imao svojih problema s "prokišnjavanjem" ali ne klasičnim, imao je problem s klimom koja je vraćala vodu unutra umjesto vani i to nisu mogli riješiti. Šta se tiče cijene, zadnja poznata cijena je bila u leasing kući oko cca 105.000€ jer su je spustili bila je previsoka. Nećemo se prepirat stvarno to neželim. Znam jako puno vozača iz Croatie i drago mi je da se izvlače iz problema. Buseve koje su doveli izvana su jako dobri i samo tako da nastave da opet budu šta su nekad bili. Nadam se da će ih i ovaj bus poslužiti i da će napraviti jako puno kilometara!  ;)
*****  V     O      L       V       O   *****

martin

Pa dobro  e tako neke informacije koje si znao krivo si se izjasnio  a smoje strane krivo shvacenj zato je otislo u krivom smjeru i boze sacuvaj da se neko zeli prepirat il svadajt.. dapace i meni je CROATIA BUS favorit u drzavi isto taklo smoje strane im ZELIM SVE NAJBOLJE  ;) bus123

STEFI- GRAF

Ma bitno je da će on bit plav i imat CB logo na sebi  a to šta prokišnjava nadam se da će se riješit nije ni prvi ni zadnji.

fakincic

Obožavam vikende. Svaku subotu i nedjelju nas iznenade s autom koji pošalju.

Kažu mi prijatelji s Huma da je danas stigao 8888CB.

Majstor ga parkirao u zavoju pred Konzumom, na polaznoj stanici, u samom centru mjesta. A subotom na Humu plac (sajam), gužva.
Slika je loša, pa tko hoće neka klikne na poveznicu. http://imageshack.us/photo/my-images/11/fotografijajr.jpg/

BTW Velik je problem ovih tjedana s parkiranjem (na uobičajenim mjestima) jer se u Humu, baš dolje na potezu od škole preko graničnoga prijelaza do Straže, ukopava kanalizacijski kolektor ili kako se to već zove - riječ je o višemilijunskom projektu.)

(Možda ga uspijem uloviti u pol tri kada bude prolazio kroz moj velegrad.

fakincic

Jutros u 6.50, umjesto onog plavog ex Joze, susreo sam u Pregradi, vozeći se na posao, 0002CB prema Humu na Sutli.

fakincic

A danas umjesto onog najmanjeg plavca - 0017CB. Jučer bijeli Probus.

bonaparte12

mali plavi u banani. pukla feder plata
POLAKO I SIGURNO

fakincic

Barem bu se B. navozal opet malo pravih autobusa.

Danas na magistrali u 9:25 sreo ZG-7850-EK, samo 20 minuta kašnjenja uz vožnju kroz Kupljenovo, Pojatno, V. Trgovišće i ostala sela. Zbog radova dvaput se silazi i dvaput ulazi na Zagorsku magistralu. Lako je u tjednu kad vozi domaći vozač, ali vikendom Stražu voze "Zagrepčani" pa treba dobro paziti na znakove, a putokaza za obilazak baš i nema previše.

ROAD

Jel stigao taj Praženov Tourliner ?
NEOPLAN VIP CLASS

shef

Jedan od bijelih Probusa ima nove tablice 9062EU
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

bonaparte12

To ti je onaj koji je bio obljepljen u plavo pa su skinuli foliju zbog tehnickog, a zadnju tablicu je negdje izgubio pa je zato dobio nove. Jedan od bijelih probusa je takodjer dobio nove tablice i sada  je ZG-5541-ET bus123
POLAKO I SIGURNO