Opanak Prevoz Novi Sad

Autor mesinovic, Prosinac 08, 2010, 10:51:36

mesinovic

Evo da stavim ovo ovdje mozda da bude zanimjljivo ,a ako nije tema za ovde mozete da maknete(mislim na Admin)
a i nisam nasao podatke o ovom prevozniku
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/222070/Autobus-pun-putnika-isao-140-na-sat  >hammer<

manoplan

Obično teme započinjemo vlastitom slikom i informacijama o sjedištu firme, kontaktima itd. Budući da ovaj dio foruma i nije aktivan koliko i ostali, neka zadad ostane pa ćemo vidit.
A možda se javi netko sa slikom Opanka. (mislim, slikom autobusa u vlasništvu Opanka  ::|)

mesinovic

Citat: manoplan  u Prosinac 08, 2010, 11:03:38
Obično teme započinjemo vlastitom slikom i informacijama o sjedištu firme, kontaktima itd. Budući da ovaj dio foruma i nije aktivan koliko i ostali, neka zadad ostane pa ćemo vidit.
A možda se javi netko sa slikom Opanka. (mislim, slikom autobusa u vlasništvu Opanka  ::|)

Znam ,al sam sslucajno "naletio" na ovaj clanak pa ako nije za foruma mozete kasnije sklonit  , al mislim u svakom slucaju je za pogledat ,  :) jer ne susrece se ni ovo svaki dan.

shef

Micko je jak... ima autobus Setra star dvadeset i kusur godina  :)evil
Ovo do Setre nije ni S vidjelo.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Pocetak mi nije puno obecavao. Ali kako je samo oderao Lastu. Zbilja rjedak slucaj zabiljezen. Ovaj ga ne stedi, trebalo bi mu dati u ruke starog TAM-a 331. Taj bi i do 150.

Tomek

Meni ovo djeluje kao neka zabuna, jel postoje možda dvije firme istog naziva? Jer gazda lijepo izjavi da njegova Setra nejde toliko, a jasno se vidi Neoplan. Sumnjam da bi neki novinar zamjenio imena jer nisu toliko slična.

shef

Ima na srpskom forumu jedan Neoplan Cityliner, ali nije ovaj, već sa tablicama RU (Ruma) i jedna Setra S215HD u boji ko da je Promet Split, tablice Kragujevac.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

busfan

U Srbiji sam cesto primjetio da registruje vise razlicitih vlasnika na jednu firmu, tako da nije nemoguce da autobus nije od tog Micka.
Sto se tice snimka, moje misljenje je da vozacu dozivotno treba vozacku uzeti, takav neodgovoran covjek nije da vozi autobus!

kampanjac

ovo na videu je stari neoplan (vodoravna svijetla)...ne mogu sad točno procjenit godište, al mogo biti '88 i stariji...ispravite me ako griješim, ali zar je moguće da taj neoplan uopće može dostići tako veliku brzinu...i još k tome čovjek tvrdi da je bus bio pun...

conecto

Prije limitatora brzine svašta je bilo moguće, a oni su se pojavili 90-ih. Lijepo se to vidi kad stari Cityliner prođe pokraj novog Lastinog Lion's Coacha. Dugi diferencijal radi čuda, a cesta je ravna. Isti taj bus na malo veće brdo se penje vjerojatno u drugoj. Imao sam prilike voziti Sanos S 315 koji se sa svojih 240 KS u šestu nije mogao prešaltati ispod 90 km/h, ali na brijegu drugom gore, drugom dolje.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...