ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

podgora

Citat: Teutonic  u Rujan 07, 2016, 13:40:04
Navodno ima ona dva noviteta (novi Crossway i Daily) koja su tu na forumu mislin,ali zasad ništa od toga mete  ;D
Dva neoplana

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Teutonic

Ta dva neoplana su čazmina i oni su tu već misecima,osim toga ništa novo.
Mene zanima šta je sa onim Čazmatransovima šta su blejili u garaži cilo vrime,di su sad kad ih triba?

mate

N116 H (Gbr.300) iz ČZM, RJ Županja je na ispomoći u ATP Šibenik

sibencan

ZG 7630-FU (MAN Lion's Regio R14) danas na Čazmatransovoj liniji Šibenik-Vodice-Zagreb-Kutina-Daruvar.
Eurobus AV 120

Avtomontaža

Citat: sibencan  u Rujan 08, 2016, 15:26:36
ZG 7630-FU (MAN Lion's Regio R14) danas na Čazmatransovoj liniji Šibenik-Vodice-Zagreb-Kutina-Daruvar.
Nije li to malo preduga linija za taj bus?

sniff

Poznato je da na Šibenik-Daruvar idu xyz :-X busevi uglavnom...

Avtomontaža

Citat: sniff  u Rujan 09, 2016, 11:12:16
Poznato je da na Šibenik-Daruvar idu xyz :-X busevi uglavnom...
Malo o-0, ali kod nas je postalo normalno da se na pruge 300+ km šalju prigradski busevi. Samoborčekove 31x-ice UL s tablama Zagreb-Dalmacija su na AK Šibenik postale normalna pojava. U srijedu na Žabici (AK Rijeka) sam vidio 317 UL s tablom Rijeka-Zagreb. Regio uopče nije loš bus, ali po meni to nije bus za linije od 100+ km u jednom smjeru. A to što ATP Ši nema dovoljno međugradskih buseva (iako im je ČZT poslao nekoliko) to je drugi par postola.

tramvajac 92

Ako 317UL ima dobre siceve, nije problem Zg <-> Ri. Do 2 i pol sata je i nekak ok za takav bus. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti Setru UL s tablom Pula - Split.

Teutonic

ŠI-283 DO Lion˙s Regio MAN UL 364 ostao bez zadnjeg stakla,stoji crna cerada.

Teutonic

Kombi Makarskih registracija što sam ga spominjao jučer je doša iz jedne Rent-a-car firme iz Makarske,a ŠI-595 GA je zasad sređena.

podgora

Citat: Teutonic  u Rujan 13, 2016, 20:57:11
Kombi Makarskih registracija što sam ga spominjao jučer je doša iz jedne Rent-a-car firme iz Makarske,a ŠI-595 GA je zasad sređena.

E onda nez koji je kad je renta car

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

peron24

TAM Avtomontaže 260 A 119 su odradile svoje. To su bili posljedni autobusi iz perioda ex-yu (ako ne računamo dva Tama od Krka prometa koji još uvijek voze).
Zelena Aabenra sa reklamom Deichman ipak nije u rashodu nego u prometu.
Na jednoj školskoj liniji vozi Čazmatransov #486 - MAN Lion's Star I.gen - (BJ-819-ES) kao i već spomenuti City ZD-907-GG
Koliko sam vidio u garaži stoje 3 žuta Citelisa bez tablica. Naravno da opet forsiraju sa gradskim autobusima a prijeko su potrebni lokalni. Sad bi dobro došli Citylineri i Translineri iz 90-tih za linije po županiji. Gradski autobus nikako nije pogodan za preopterećene linije prema priobalnim mjestima!!! Naročito ne prema Vodicama i Tribunju kao i prema znatno udaljenijima Primoštenu i Rogoznici. Al uzalud je to stručnjacima objašnjavati.
Na brojnim linijama i dalje vladaju kaos, kašnjenja, nedolasci i nepoštivanje voznog reda.

BareVD

ruku na srce al niti jedan gradski nam trenutno nije ispravan i siguran za voznju gradom, a da ih fali fali ih, od grada, prigrada do medjugrada...

Teutonic

Tako je,došla su još 2 citelisa i tablice im se očekuju idući tjedan.Ima i nešto citylinera (mislim 1) koji vozi u 18:00 za Murter.

regis filius

Citat: Teutonic  u Rujan 16, 2016, 20:17:18
Tako je,došla su još 2 citelisa i tablice im se očekuju idući tjedan.Ima i nešto citylinera (mislim 1) koji vozi u 18:00 za Murter.

Bit će više komada Irisbus Citelisa, Euro4, 32+1+68 sjedala/stajaća mjesta  bus123 kava