ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

stipe15

Atp ima većih priblema od web stranice pa još nisu promijenili.

sshadow11

a kako bilo, samo neka sidne u fotelju napokon netko ko zna sta radi

stipe15

Danas sam vidio na novoj tabli ŠI-Vodice-ZG da NEPIŠE autotransport šibenik d.d. nego PIŠE Autobusni prijevoz Šibenik d.o.o.

sshadow11

da postoji ti razlika to je ka sestrinska firma naziva AUTOBUSNI PRIJEVOZ d.o.o. Šibenik za prijevoz putnika i pružanje usluga u turizmu,, a obavlja Djelatnosti putničkih agencija organizatora i turoperatora i evo Datum registracije TS 30.11.2006, uprava i adresa je ista znaci samo poddio tvrtke za prijevoz turista

manoplan

Citat: stipe15  u Rujan 07, 2008, 22:35:52
Zna li se što o skylineru(ex c.b.)?Vi iz Zagreba bi mogli provjerit jeli još na onom parkiralištu gdje je dvaput dosad uhvaćen.

Ovaj Skyliner,nažalost neće biti obnovljen tj.najvjerojatnije ide u rashod.

Tomek

Ovaj Skyliner je stvarno veteran na našim cestama.. Još su ga kupili davne 1988. Zagrebački transporti, pa je nastavio u Croatia busu da bi na kraju završio u Šibeniku... Iza njega su milijuni kilometara, stvarno strava  :D

stipe15

Ajme baš mi je žao.Jedini NEOPLAN u ATP-u Šibenik ide u rashod.Kda sam vidio manoplanovu sliku pomislio sam da se i on obnavlja a onda sam vidio text. :(Valjda su se Varaždinci istrošili na Megalinera pa ....

stipe15

Citat: kriticar  u Srpanj 09, 2008, 13:57:55
Citat: stipe15  u Svibanj 08, 2008, 22:11:22
Zna li ko koji je av 120 najnoviji?dialogos je spominjao '99 godište.pa koji je to?
Atp Šibenik je prvo kupio tri Volvo-a i dobili su reg 499Z,500Z(sivi) i 600Z (zeleno bijeli).prva dva su kasnije dobili reg. 877BF i 773BS, a treći 153CL
Kasnije negdje 1998 kupovali su još, mislim četiri siva sa reg 578AK,711AL,464AN i 234AP.
Pišem iz sječanja pa su greške moguće.
viđao sam i bove sa reg xxxAA,xxxAC,xxxAI i xxxAP, ne sječam se više brojeva.iako sam čuo da ih je bilo šest
negdje u bespućima interneta pronašao sam slike Volvo-a sa starom reg .Autor je navaden na slici,a ne sječam se sa koje je stranice

Koje su onda godine dovedena prva 3 AV120??I spomenuo si registraciju ŠI-578-AK??Toga danas nema.Da nije 323-CG jer njega nisi dosad nigdje navea.

maky

Jedan ATP-ov Regio je večeras osvanuo u MAN Importeru u Dugopolju...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mansg313

ATP-ov Skyliner stoji u novom parkingu AP Varaždin grupe u Stupniku imao je čast biti prvi na novom parkingu nažalost čim je došao skinuli su oba kotača sa zadnje osovine :'(

Tomek

Pitanje za Stipu, dali je AV120 VŽ482GT još u voznom parku i dal ima iste tablice?

stipe15

Da si me to pitao prije mjesec dana bez razmišljanja bi ti rekao DA!Ali nisam ga oko mjesec dana vidio pa nemogu sa sigurnošću reći ali pogledat ću kod garaža jeli kojim slučajem tamo.

Tomek

Još jedan obnovljeni AV120 je dobio nove tablice -- Ši-704-EB, večeras spava u Zagrebu.

stipe15

Znaš li  ovom ex tablicu?I broj šasije?